2012.01.26. 15:00 – [MTI] Lángoló Gitárok

Számítógépes játékhoz írt zenét Paul McCartney

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Mostanában többször említettük, hogy Paul McCartney nem tud nyugodni és voltaképpen folyamatosan dolgozik, idén is két lemeze jelenik meg (ma is volt már ezzel kapcsolatban egy hírünk róla) és ráadásul még egyéb projekteket is bevállal, mint hogy például számítógépes játékhoz készítsen zenét. A 70 éves zenész izgalmasnak tartja a feladatot, amivel reményei szerint új piacot hódíthat meg zenéjének.

Egy komputerjátékot manapság könnyebb eladni, mint egy új CD-t, ráadásul egész más célcsoporthoz lehet vele eljutni. A videojáték révén sok fiatal valószínűleg először hallja a zenémet – magyarázta a Beatles egykori tagja a Die Zeit című német hetilapban.

Míg a számítógépes játékra írt dal megkomponálása elmondása szerint számára "tényleges munka", legújabb lemezének egyik száma "szinte magától jött" – mondta. A My Valentine egy üdülés alkalmával, a szálloda halljában született.

"Ott állt a hallban egy magányos zongora, délután volt, ebéd után, a szállóvendégek mind elmentek, a személyzet takarított. Leültem a zongorához és játszani kezdtem. Fél órán belül kész volt a dal” – idézte fel McCartney a Hamburgban megjelenő hetilapnak.

A számot végül Eric Clapton közreműködésével vették fel, itt írtunk róla.


pop rock hír paul mccartney



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása