2012.01.27. 13:00 – Lángoló Gitárok

Teaservideóval csinál kedvet Madonna új kislemezéhez

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Mint arról már többször is írtunk az elmúlt hetekben, Madonna nemsokára kiadja legújabb nagylemezét, aminek az lesz a címe, hogy MDNA, a jövő héten pedig érkezik a már korábban kiszivárgott Gimme All Your Luvin' című első kislemezdal. Bár jóformán nem telik el úgy nap a zenei világsajtóban mostanában, hogy az énekesnő és közelgő lemeze, vagy M.I.A és Nicki Minaj társaságában rögzített dala ne kerülne szóba, Madonna azért inkább biztosra megy, és most például feltöltött a YouTube-ra egy rövid kedvcsináló videót az új kislemezhez, ami most itt rögtön meg is nézhető.

A videóban az látható, hogyan stúdiózott a szupersztár énekesnő tavaly novemberben M.I.A és a népszerű francia dance-producer, Martin Solveig társaságában. Hát így.

A jövő héten megjelenő dalhoz természetesen klipet is forgatnak, méghozzá nem is akárkik, hanem a MEGAFORCE nevű csapat, akiknek a tavalyi év legjobb klipjét is köszönhetjük. A hírek szerint ebben is szerepel majd mind a három híres nő, akik közül egyébként M.I.A. is jövőhéten jelentkezik sajt, önálló új dalával, ami a Bad Girls címet kapta.


pop hír dance madonna mia martin solveig nicki minaj



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása