2012.01.30. 13:00 – Lángoló Gitárok

Madonna évtizedekkel fiatalabb új lemezborítóján

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Pénteken érkezik Madonna új nagylemezének első hivatalosan kiadott dala, a Give Me All Your Luvin', ez pedig itt a single borítója, amin az 53 éves Madonna minimum 20, de egyesek szerint akár 30 évet is simán letagadhatna. Éljenek a modern képfeldolgozó szoftverek!

Kevesebb, mint két hónap múlva, március 26-án jelenik meg Madonna legújabb nagylemeze, az MDNA, ami mostanában pont olyan gyakran kerül itt a Lángolón szóba, mint a világsajtóban, de hát mit lehet tenni, ha az énekesnő fokozatosan adagolja az infókat és mindent megtesz, hogy halljunk róla.

A nagylemez előtt most pénteken, február 3-án érkezik az M.I.A és Nicki Minaj közreműködésével készült Give Me All Your Luvin', aminek még az is az érdekessége, hogy az elsővonalas francia dance-producer, Martin Solveig is dolgozott rajta, a megjelenés napján pedig debütál a dal videoklipje is, amit az a MEGAFORCE nevű francia csapat készít, akiknek a tavalyi év legjobb klipjét is köszönhetjük.

Az énekesnő egyébként a reklám kedvéért a múlt héten egy rövid videót is feltöltött a YouTube-ra, amin a dal stúdiómunkálataiból láthatunk rövid részleteket, bár klip inkább azt mutatja meg, hogyan ugrabugrált Madonna tavaly novemberben tinilányokra emlékeztető módon M.I.A és Martin Solveig társaságában a mikrofon előtt.

A márciusban megjelenő úgy nagylemezzel kapcsolatban érdemes megjegyezni, hogy azon Solveig mellett egy másik sikeres dance-producer, Benny Benassi is közreműködik, úgyhogy várhatóan ez is egy meglehetősen táncos albuma lesz az énekesnőnek. A lemez mindezek mellett pedig talán a zenei lapok elismerését is kivívhatja, hiszen az MDNA-n újra együtt dolgozott William Orbittal is, akivel annak idején talán az utolsó, a kritikusok által is nagyon pozitívan fogadott albumát, a Ray Of Lightot készítette.


pop hír dance elektronikus benny benassi madonna mia megaforce william orbit martin solveig nicki minaj



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása