2012.02.09. 11:40 – Lángoló Gitárok

Avicii, Example, a Gossip és az Animal Collective is jön a Balaton Soundra

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A még tavaly nyilvánosságra hozott Björk után további tíz nagynevű fellépő részvételét jelentették be ma a Heineken Balaton Sound szervezői. A lista sokrétű, és akadnak benne viszonylag aktuálisnak mondható nevek is. Ma már biztosra vehető, hogy idén nyáron Zamárdiba érkezik többek között a nagyon fiatal, ám annál népszerűbb svéd DJ és producer Avicii, a hiphophoz az elektronika felől közelítő Elliot Gleave, vagyis Example, a mindig izgalmas Beth Ditto és zenekara, a Gossip, az experimentális, pszichedelikus elektronikát az indie rockerekhez is közelhozó, idén új albumra készülő Animal Collective (képünkön), a 2010-es év egyik legjobb lemezét készítő Caribou, valamint Justice-szal gyakran összehasonlított, posztpunk és indie zenekarok hangzásvilágából ihletet merítő hamburgi elektronikus duó, a Digitalism is.

Az idei évre meghívott világhírű lemezlovasok között itt lesz a brit techno nagy öregje, Carl Cox, a szintén veteránnak számító, egykori trance- majd prog. house-nagyfejedelem, Sasha, a korábban a Grammy-díjas Deep Dishben ismertté vált Dubfire, valamint Axwell és Sebastian Ingrosso tavalyi fellépései után idén érkezik a népszerű skandináv formáció, a Swedish House Mafia harmadik tagja, Steve Angello is.


fesztivál hír balaton sound balaton sound 2012



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása