2012.02.13. 17:00 – mista

Az egész világgal megosztotta Skrillex telefonszámát Deadmau5 a Grammyn

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Bár az idei Grammy-díjátadó hangulatára erősen rányomta a bélyegét Whitney Houston halála, azért történtek vicces dolgok is, például a népszerű amerikai elektronikus zenei producer, Deadmau5-nak köszönhetően. Hiába jelentek meg ugyanis popsztárok tucatjai menő divattervezők ruháiban, az ő szerelésére valószínűleg sokan emlékezni fognak még évek múlva is. Főleg az este egyik nagy nyertese, Skrillex, akinek okozott némi bonyodalmat Deadmau5, aki hagyján, hogy a védjegyének számító egérmaszkkal a fején, viszont a dubstep-sztár telefonszámával a pólóján jelent meg a ceremónián.

Összesen öt kategóriában jelölték Grammy-díjra Sonny Moore-t, ismertebb nevén Skrillexet, és ezek közül háromra esélyes volt Joel Zimmerman, vagyis Deadmau5 is. A két nagyon felkapott elektronikus zenei producer közül végül Skrillex pont azt a három díjat zsebelte be (az év dance felvétele, az év dance albuma, a legjobb remix), amire a másik is számított.

Az egérmaszkos fellépéseiről is ismert Deadmau5 azonban résen volt, a gála előtt nem sokkal gratulált Skrillexnek a Twitteren, sőt, azt is hozzátette, hogy büszke haverjára, viszont megüzente, hogy készüljön, mert ettől függetlenül nem menekülhet a tréfája elől.

Mindezek után történt, hogy Zimmerman Skrillex telefonszámával, és a "u mad bro?" felirattal a pólóján jelent meg a díjátadón.

Skrillex nem sokkal később reagált is az esetre, persze a Twitteren, röhögött az egészen és hozzátette, hogy ezek után nyugdíjazni kéne a telefonját. Sőt, már a gálán is fotózkodott Deadmau5-szal, ahogy az alább látható.


bulvár hír díj house grammy elektronikus dubstep deadmau5 skrillex



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása