2012.02.14. 13:30 – Lángoló Gitárok

Új helyre költözik a Pannónia Fesztivál

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Az idén a Balaton déli partján nyit a fesztiválszezon, május végén ugyanis öt év után Várpalotáról Szántódra költözik az évről évre közel százezres tömeget vonzó Pannónia Fesztivál. A programban több mint 160 hazai zenekar és előadó kap helyet, a szervezők ígérete szerint a műfajok szempontjából is szélesedik a kínálat. A fellépők listáját meghatározó, immáron szokásosnak nevezhető közönségszavazás a papírforma szerint alakult: a Tankcsapdára, a Roadra, a Depresszióra, a Quimbyre, a 30Y-ra, valamint az Alvin és a Mókusokra voksoltak a legtöbben. A nagyok mellett a feltörekvő együtteseknek is jelentős tábort sikerült mozgósítani, tíz nap alatt 1500 együttesre érkezett szavazat. A PaFe a koncertek mellett számos kísérőrendezvényt is befogad, a részletes programot február végéig hozzák nyilvánosságra.

Az idei évben a pünkösdi hosszú hétvégén, május 24-től 27-ig tartó rendezvény látogatói néhány méterre a vízparttól, a tihanyi félszigettel szemben bulizhatnak. A PaFe a korábbi helyszínhez képest nagyobb területen, bővebb infrastrukturális lehetőségekkel, külön parkolóval, külön kempinggel, eredeti, 17. századi formájukat őrző kőépületekkel várja a bulizókat.

A fesztivál teljes idejére szóló négynapos bérlet 6900 Ft-ba kerül, a május 25-28-ig érvényes három napos bérlet ára 5900 Ft. Az elmúlt évekhez képest újdonság, hogy a PaFe bármelyik napjára napijegy is váltható, mindössze 3900 Ft-ért. A 12 év alatti gyermekek érvényes jeggyel rendelkező szülő vagy nagykorú kíséretében ingyenesen látogathatják a fesztivált. Ugyancsak térítésmentesen juthatnak be a mozgássérültek és vak emberek, ha kísérőjük megvásárolja a belépőt.

A fellépők részletes listája a pannoniafesztival.hu oldalon található, az új helyszínről bővebb információ ide kattintva olvasható.


ajánló pop rock fesztivál hír program pannónia fesztivál pannónia fesztivál 2012



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása