2012.02.28. 12:00 – Lángoló Gitárok

Úszom az árral – PASO-klippremier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Elkészült a Pannonia Allstars Ska Orchestra legújabb videoklipje Úszom az árral című számukra. A szám "egy pszichedelikus népi reggae dal, ami teljesen elüt a normál PASO-lemezre kerülő többi daltól, egy érdekesség" – tudtuk meg a zenekartól. A pszichedelikus dalhoz hasonló hangulatú klipet Horváth Viktor rendező és operatőr, valamint Veszéjes Áron mint designer készítette. A PASO egyébként a héten ünnepli kilencedik születésnapját az Erzsébet téri Akváriumban, a lapozás után a vadonatúj videó mellett erről is elárulunk részleteket.

A PASO március 3-án a fővárosi Akváriumban, vagyis a Gödör Klubnak eddig otthont adó Erzsébet téri kulturális központban tartja születésnapi koncertjét, ahol magyar és külföldi vendégművészekkel lép színpadra.

"Az indulás óta eltelt kilenc évben több mint 600 koncertet adtunk 16 országban, de talán a legemlékezetesebb az volt, amikor a Sziget Fesztivál Nagyszínpadán léptünk fel. A legnagyobb hazai nyári fesztiválokról idén sem fogunk hiányozni, és még ebben az évben koncertezünk Ausztriában, Svájcban, Szlovéniában, Németországban és Horvátországban is" – mondta KRSA, a PASO énekese.

Elmondásuk szerint a bulin a rajongók hallhatják majd a legismertebb PASO-slágereket, például a Budapest, a Hungarian Dish és A Tenkes kapitánya című dalokat, felcsendülnek az okostelefonra letölthető applikációban megjelent No Love In Town című EP szerzeményei, valamint a közönség ízelítőt kap a zenekar tavasszal megjelenő új nagylemezéről is.

A nagyszabású koncertre a PASO vendégeket is meghívott, fellép Planetman, az angol reggae előadó, az Irie Maffia soraiból is ismerős, grenadai származású MC Kemon és MammaZita énekesnő is, akiket a legnevesebb magyar reggae backingband, a Budapest Riddim Band kísér majd. A koncertek előtt, után és között az osztrák Dj Reggae Pressure és a PASO Sound System játszik reggae és ska zenét bakelitről.

A koncerten egy régi rejtélyre is fény derül:

"Évek óta kérdezgetik a rajongók, vajon hány kilométert futok le egy-egy fellépés alatt. A születésnapi bulin pontos választ kapnak, mert ezúttal egy lépésszámlálóval állok majd színpadra" - árulta el KRSA.


premier hír exkluzív klip paso



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása