2012.03.06. 14:30 – Lángoló Gitárok

Ozzy és családja animációs sorozattal tér vissza a tévébe

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Ha már a Black Sabbath mégsem tér vissza idén úgy, ahogy azt tervezték, hát visszatér helyette Ozzy Osbourne és az ő családja a tévéképernyőkre, viszont ők sem úgy, ahogyan eddig láthatók voltak, hanem animációs sorozat formájában. A sorozat címe The F’n Osbournes lesz és a kanadai animációs stúdió, a Cuppa Coffee készíti, tizenhatos karikával és a családtagok, na meg persze Ozzy közreműködésével, akik a hangjukat kölcsönzik majd a figuráknak.

A metállegenda felesége és fia, Sharon és Jack Osbourne még ennél jobban is kiveszi a részét a munkálatokból, executive producerei lesznek a sorozatnak, és bevonják őket a forgatókönyvek készítésébe is.

Az egyelőre 20 epizódosra tervezett animációs sitcom független a korábban az MTV-n futó The Osbournes című realitytől, ami először 2002 és 2005 között volt látható, majd rövid ideig 2009-ben is visszatért, és olyan kincseket adott a világnak, mint például az annak idején a mintájára nálunk is futó Győzike Show.


rock metál bulvár hír ozzy osbourne black sabbath



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása