2012.03.13. 09:30 – Lángoló Gitárok

Perfect World - Új Gossip-dal, májusban jön az ötödik album

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Még a nyár előtt megérkezik a Gossip legújabb, ötödik nagylemeze A Joyful Noise címmel, jelentette be a minap Beth Ditto és zenekara. Az album hivatalosan május 22-én jelenik meg, tegnap, március 12-én este pedig már az első kislemezes dal, a Percfect World is hallható volt Zane Lowe műsorában a BBC Radio 1-on, aminek kapcsán egyébként több lap is tévesen azt írta, hogy az album címe is Perfect World lesz, pedig dehogy. Az új szám az együttes hivatalos weboldalán, vagy itt, a lapozás után máris meghallgatható. Előbbin már az albumra is le lehet adni az előrendeléseket.

Az A Joyful Noise produceri munkálataiban egyébként Mark Ronson, valamint a Xenomania producercsapat feje, Brian Higgins is részt vesz, a májusi megjelenés pedig egyben azt is jelenti, hogy mire az együttes nyáron hazánkba érkezik a Balaton Soundra, már a közönségnek is bőven lesz ideje megismerni a vadonatúj dalokat.

Az új Gossip-dal, a Perfect World:


pop rock hír mark ronson gossip xenomania



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása