2012.03.14. 13:00 – Lángoló Gitárok

A Club 202-ben lép fel az EP-re készülő a Black-Out

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A tavasz első és egyetlen hangos Black-Out-koncertje március 17-én lesz a Club 202-ben, ahol a zenekar két új dalt is előad majd a készülő EP-ről, ami tíz év után az első stúdióanyag lesz ismét Kowával a fronton: ”Újra elkezdtük a közös munkát, több zenei alapot írtam már, amiket a próbateremben csiszolgatunk, illetve Kowa írja rá a szövegeket. Terveink szerint ősz/tél környékén összeáll egy komplett EP, amit a közönség már tudjuk, hogy nagyon vár. Év vége felé egy 20 éves meglepetés koncerttel készülünk, amilyenre még nem volt példa a zenekar története során, azt követően pedig egy turnéval ünnepeljük majd a születésnapunkat” – mondta Csányi Szabi gitáros. A szombati koncerten a pécsi Backseat Burnin’ lesz a vendégzenekar, a hajtás után pedig jegyet is lehet nyerni a bulira.

Két jegy talál gazdára azok között, aki lájkolják mind a Lángoló Gitárok, mind a Black-Out Facebook oldalát, illetve a jatek@langologitarok.hu címre elküldik, hogy mikor jelent meg a Black-Out első nagylemeze, valamint mi volt a címe. A beküldési határidő március 16 dél, a levél tárgya pedig mindenképpen az legyen, hogy Lángoló-Black-Out-Játék, mert csak így lehet részt venni a játékban.


játék rock hír program black out



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása