2012.04.03. 14:15 – Lángoló Gitárok

Futurisztikus és dinamikus új lemezt ígér a Deftones

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A múlt héten, március végén befejezte az új dalok írását a Deftones, a zenekar a nyáron lát hozzá a 2010-es Diamond Eyes című hatodik lemezüket követő új anyaguk felvételhez. A július 9-én kezdődő stúdiózásban – ahogy azt már korábban bejelentették – Nick Raskulinecz producer lesz a segítségükre, a lemez pedig a tervek szerint futurisztikus, és sokkal dinamikusabb lesz, mint az előző.

"Tudom, hogy mindig mindenki ezt szokta mondani, de tényleg hiszek benne, hogy ez lesz az eddigi legjobb lemezünk. Nagyon lelkes vagyok, az új anyag sokkal futurisztikusabb lesz, mint az előző, és ez valóban azt az érzést kelti, hogy előre léptünk. A dalok nagyon különbözőek lesznek egymástól, nem keményebbek, vagy lassabbak, hanem sokkal dinamikusabb, mint az előzőek. Több irányba is elindultunk velük, ami nehéz ugyan, de gyönyörű is egyben." – nyilatkozta a készülő hetedik albumról az együttes frontembere, Chino Moreno.


rock metál hír deftones



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása