2012.04.04. 09:45 – Lángoló Gitárok

Egy hete kómában a Crazy Town frontembere

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Nehéz a sorsa a lecsengett majd feloszlott zenekarok új sikerekre nem képes egykori tagjainak, jól illusztrálja ezt Shifty Shellshock egykori Crazy Town-énekes, aki az általában nagyon jól értesül amerikai TMZ bulvároldal információi szerint március 29-e óta, lassan egy hete kómában fekszik egy Los Angeles-i kórházban. A lap értesülései szerint Shellshock súlyos drogproblémái vezették idáig, jelenleg is éppen bírósági tárgyalás várna rá, amiért pár hónapja kokainbirtoklás miatt letartóztatták. Az eredetileg egyébként Seth Binzer nevű énekes nem mostanában került kapcsolatba drogokkal: az elmúlt években többször is szerepelt például a Celebrity Rehab című tévéműsorban, amit nyilván nem kell részleteznünk, miről szól.

A Crazy Town egyébként nem mondhat magának túl fényes karriert: 1995-től 2003-ig tartó fennállásuk alatt összesen kettő nagylemezt adtak ki, amiből az 1999-ben megjelent bemutatkozó, The Gift of Game című album egész jó eredményeket produkált, köszönhetően a 2000 végén kiadott Butterfly című kislemeznek. A Red Hot Chili Peppers-hangmintát (a Pretty Little Ditty című RHCP-számból) tartalmazó dal több mint egy tucat országban, köztük az USÁ-ban is vezette a listákat, és nyilván a mai napig sokan emlékeznek rá az ezredforduló elejéről. Akiknek pedig igazán jó a memóriájuk, talán még az is megvan, hogy Shifty Shellshock nem sokkal később, 2002-ben közreműködött a mainstream zeneiparba éppen akkor betörő Paul Oakenfold Starry Eyed Surprise című számában is, ezen kívül azonban ember legyen a talpán (esetleg egykori őrült nagy rajongó), aki emlékszik még bármire is a zenekartól.

2007 óta egyébként állítólag újra léteznek, de hát azóta sem hallani róluk igazából semmit sem.


rock hiphop hír crazy town elektronikus paul oakenfold nu metal



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása