2012.04.06. 14:00 – Hirdetés

Különdíjszavazással bővül a Fonogram

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A magyar zenei élet meghatározó díja, a Fonogram – Magyar Zenei Díj az idei évben különdíjszavazással bővül a Ballantine's jóvoltából. Az elismerés sorsáról továbbra is szigorú szakmai zsűri dönt, ám idén a közönség is szerepet kap: a Ballantine's Facebook oldalán választják meg az év énekesét, énekesnőjét és zenekarát.

A különdíjakat május 8-án a Fonogram – Magyar Zenei Díj Gálaestet követő zártkörű közönségpartin adják át. A partira a leadott szavazattal lehet megváltani a belépőket, ahol a közönség találkozhat a díjazottakkal és együtt ünnepelhet velük. A szavazók között a szervezők további értékes tárgynyereményeket is kisorsolnak. Bővebb információk a facebook.com/balliface oldalon találhatók és szavazni is itt lehet.


pop rock hír díj fonogram



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása