2012.04.11. 10:00 – Lángoló Gitárok

Pátkai Rozina elődöntős a Jazz Voices 2012 versenyen

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Jazz Voices 2012 Nemzetközi Jazzének Versenyt az idén április 12-16. között tartják Litvániában, Klaipedában. A húsz elődöntőbe jutott résztvevő között Pátkai Rozina képviseli hazánkat a versenyen. A rendezvény tízéves történetében eddig csak egyszer jutott magyar énekes a versenyzők közé, két évvel ezelőtt Mózes Tamara.

Pátkai Rozina tavaly mutatkozott be a Budapesti Fringe Fesztiválon Tóth Mátyással ének-gitár duóban, ahol Bossa Novas című műsorukkal különdíjat nyertek. 2011 nyarán a többszöri teltházas előadást Skóciában, az Edinburgh Festival Fringe-en Sell-Out Show Laurellel díjazták.

Idén Klaipedában Rozinát a legjobb jazzénekesek közé választották. Az énekesnő versenyben előadásra kerülő dalait a Junior Prima Primissima-díjas Fenyvesi Márton hangszerelte.


jazz verseny hír díj pátkai rozina jazz voices 2012



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása