2012.04.13. 09:30 – Lángoló Gitárok

Lars Ulrich nem emlékszik rá, hogy Hulk Hogan majdnem beszállt a Metallicába

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Még januárban írtunk arról, hogy Hulk Hogan a brit The Sunnak arról mesélt, hogy egyszer még régen majdnem tagja lett a Metallicának, mivelhogy a pankráció előtt session zenészként dolgozott mint basszusgitáros, és nagy haverok voltak Lars Ulrichkal, aki egyszer megkérdezte tőle, nem akar-e csatlakozni a zenekarhoz. Az egészből végül nem lett semmi, ám hogy miért, azt Hogan akkor nem részletezte, most azonban Ulrich is nyilatkozott az ügyben, és elmondta, igazából fogalma sincs, hogy Hogan miről beszél, és bár remek memóriával rendelkezik, egyáltalán nem emlékszik rá, hogy bármi közük is lett volna egymással. Ráadásul a pankrációt sem különösebben szereti.

"Áldás ez nekem, vagy átok, attól függ csak, hogy honnan nézzük, de nagyjából fotografikus memóriával rendelkezem, úgyhogy elég pontosan szoktam emlékezni azokra a dolgokra, amikben részt veszek. Emiatt az ügy miatt viszont csak a fejemet tudtam vakarni, amikor pár hónapja előkerült. Nem ismerem Hulk Hogant, nem igazán tudok róla túl sokat, nem is vagyok valami nagy rajongója a pankrációnak. Bár talán az eredeti nevét használta, mondjuk nem tudom, tudja-e egyáltalán bárki az ő eredeti nevét. Mondjuk Dave Smith, vagy ilyesmi. Szóval ha volt is egyáltalán valami ilyesmi, amit állít, az valami más néven történhetett, de az biztos, hogy arról nincsenek emlékeim, hogy bármit is csináltunk volna Hulk Hogannel" – mondta Ulrich, ami azért jelentősen más megvilágításba helyezi az egykori pankrátor, ma már inkább realityszereplőként ismert Hogan történetét. Bárhogy is volt, azt, hogy nagy cimborák lettek volna, ugye ezek alapján már biztosan kizárhatjuk.

(A fent látható képet innen loptuk.)


bulvár hír metallica hulk hogan lars ulrich



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása