2012.04.23. 17:00 – Lángoló Gitárok

Colorstar lemezbemutató a PeCsában május elején

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Carbonfools Clublights című új dalát és a hozzá forgatott klipjét bemutató előző posztunkban írtunk az együttes május 5-ei nagykoncertjéről is, ami a PeCsában kerül megrendezésre. Egy nappal korábban ugyanott, május 4-én egy másik közismert és népszerű hazai zenekar, a Colorstar mutatja be legújabb, a koncert napján megjelenő, Flow című nagylemezének anyagát, amiről még márciusban itt a Lángoló Gitárokon debütált a Speeding Games című dal videoklipje. Az együttes felállása is megváltozott mostanában, minderről bővebben a lapozás után.

"Letisztultság és még több energia" - ezt ígéri új nagylemezére a Colorstar, ami egyébként tavaly ünnepelte tizenötéves születésnapját, és ami Farkas Zoltán dobos távozása után a jövőben alapfelállását tekintve trióként működik tovább. Az eddigi állandó közreműködő basszusgitáros Somogyi Ferenc, és fúvós, Soós Tamás mellett a stúdióban, az új lemez munkálatai során a The Carbonfools dobosa, Keleti Tamás zenél a Szalay Péter-Keleti András-Szinovszki Márton hármassal, és ő lett az album producere is. A koncerteken pedig Sándor Dániel, a Jurij dobosa játszik a Colorstar "külsős tagjaként".

A lemezbemutatóról ide kattintva lehet bővebb információkat olvasni.


ajánló pop rock koncert hír program elektronikus colorstar



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása