2012.05.07. 17:30 – mista

Beatboxol a Google Translate, és nem is tolja rosszul!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Google Translate egy igazán remek dolog. Színvonalasan fordítani ugyan nem tud a szerencsétlen, de a nyelvi bravúrjain, idióta megoldásain, vagy azon, hogyan beszél, nagyon jót lehet mulatni. Most viszont még egy ezeknél is sokkal szórakoztatóbb dologra bukkantunk, többek között a Zenei Hálózatok Facebook-oldalán, terjed mint a vírus: a Google Fordító beatboxolni is tud, és bár nem nyomja úgy, mint a legjobbak, azért a legtöbb lakótelepi suhancot már most csuklóból alázza. Ha pedig a fejlesztők látnak benne fantáziát a Google-nél, jövőre akár a világbajnokságon is elindulhat. A fenti kép mutatja mit kell tenni, a lapozás után pedig ott a szöveg, amit a fordítót német nyelvre állítva kell bemásolni a baloldali dobozba, majd az alján megjelenő hangszóróra kattintani és máris mehet a buli.

pv zk bschk pv zk pv bschk zk pv zk bschk pv zk pv bschk zk bschk pv bschk bschk pv kkkkkkkkkk bschk bschk bschk pv zk bschk pv zk pv bschk zk pv zk bschk pv zk pv bschk zk bschk pv bschk bschk pv kkkkkkkkkk bschk bschk bschk pv zk bschk pv zk pv bschk zk pv zk bschk pv zk pv bschk zk bschk pv bschk bschk pv kkkkkkkkkk bschk bschk bschk pv zk bschk pv zk pv bschk zk pv zk bschk pv zk pv bschk zk bschk pv bschk bschk pv kkkkkkkkkk bschk bschk bschk pv zk bschk pv zk pv bschk zk pv zk bschk pv zk pv bschk zk bschk pv bschk bschk pv kkkkkkkkkk bschk bschk bschk

A szöveg részei persze tetszőlegesen módosíthatók ahhoz igazítva, hogy hiphopot, d&b-t, vagy mondjuk dubstepet akarunk vele nyomni, a nyelveket váltogatva pedig még szórakoztatóbbá lehet tenni. A munkaidő felét simán el lehet vele tölteni.


google humor hír beatbox



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása