2012.05.15. 11:00 – Lángoló Gitárok

One Drop – Itt a PiL új videoklipje

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Február közepén írtunk róla, hogy két évtized után új albumot ad ki idén nyár elején John Lydon, vagyis az egykori Johnny Rotten, Sex Pistols utáni zenekara, a Public Image Ltd, majd még akkor meg is jelent a neten húsz év után az első új számuk One Drop címmel. Mindezt az áprilisi Record Store Dayre egy négyszámos kislemez követte, most pedig, mivel már nagyon közeleg a This Is PiL című új album megjelenése, elkészült a One Drop videoklipje is (vagyis, hogy egy hivatalos promo video) a vicces nevű John Rambo Stevens és Walter Jaquiss készítésében, ami itt a lapozás után máris megnézhető, valamint az áprilisban megjelent, szintén One Drop című kislemez egy másik száma is meghallgatható. A This Is PiL hivatalosan május 28-án érkezik.

Ez pedig itt a Record Store Dayre kiadott One Drop EP Lollipop Opera című számának a zenekar által a SoundCloudra feltett rövidebb, rádiókba való változata:


punk rock hír johnny rotten john lydon record store day pil public image ltd



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása