2012.06.08. 13:56 – Lángoló Gitárok

„Csókold meg a csillogó seggem!” – Erykah Badu kiakadt a Flaming Lips frontemberére (18+)

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Flaming-Lips-Badu-video.jpgNapokkal ezelőtt tele volt az internet azzal, hogy Erykah Baduról hogyan posztolt meztelen fotókat a Flaming Lips, na meg mennyire sokkoló a zenekar és az énekesnő közös videója. Sokan bekapták a horgot, ugyanis kiderült nem is Badu, hanem a húga meztelenkedik, ráadásul az engedélye nélkül raktak fel a még csak félkész alkotást. Az énekesnő nem is ment el szó nélkül az ügy mellett és egy igen terjedelmes Twitter-bejegyzésben üzent Wayne Coyne frontembernek, amiben felszólítja, az énekest, hogy csókolja meg az ő és a húga seggét is.

Badu kisasszony kifejezetten sértőnek találta, hogy a Flaming Lips a sokkoló és meztelenkedő elemekkel csak olcsó publicitást szeretett volna szerezni magának, miközben ő alapvetően művészi indíttatásból kollaborált a zenekarral. Azt is megemlíti, hogy Coyne kerekperec megmondta neki, hogy semmi jelentést nem szán a klipnek, csak azt akarja, hogy az emberek megnézzék. Arról is beszél, hogy azért vonta be húgát a munkálatokba, mert ő nem akart vízen kívül más folyadékba feküdni, de azt sem szerette volna, ha az egész koncepció borul emiatt. Ezzel élt vissza Coyne úgy, hogy még meztelen fotókat is kiszivárogtatott a forgatásról illetve egy vágatlan, egyeztetés nélküli verziót rakott ki a netre a videóból. A Flaming Lips azóta elismerte, hogy egy jóváhagyás nélküli videót raktak fel a netre, és jogos Badu kiakadása, sőt, a rajongóik előtt is megvédték az énekesnő kirohanását, illetve úgy tűnik Coyne megtette a címben lévő felszólítást.

Alább megmutatjuk az említett klipet, illetve érdekességképpen Erykah Badu Window Seat című, két évvel ezelőtti számát, amelynek videójában valóban az énekesnő vetkőzik meztelenre az utcán.


pop rock hír flaming lips twitter erykah badu wayne coyne



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása