2012.09.21. 13:32 – sajó d.

A nyáron is Majkába halt bele a magyar

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

majka.jpgAz Artisjus most második alkalommal készítette el negyedéves jelentését (ami ugye most egybeesik a nyári időszakkal) a legnézettebb magyar zenei Youtube videóinak a 30-as listáját, amelyből kiderül, hogy továbbra is Majka Belehalok című klipje a legnépszerűbb a hazai netezők körében. Olyannyira, hogy az abból készült, borzalmasan humortalan paródiavideó a harmadik helyre került. Ennél is szomorúbb, hogy a második helyre egy hároméves tévéfelvétel került az Irigy Hónaljmirigytől, akik a Gumimaci című, népírtásra abszolút alkalmas valaminek adtak még egy sallert. Az Artisjus-Youtube Közösségi Toplistán nem csak profi videoklipek, hanem paródiák és mozgókép nélküli dalok is helyet kaptak. A felmérésből kiderül, hogy a nézettség és lájkok száma nincs mindig összefüggésben.

A négy Majka-dalt, hulladékcelebeket, humortalan parodistákat és Nótár Maryt (!) is tartalmazó toplistát egyaránt megirigyelhetné a Nóta TV zenei szerkesztője és az amerikai titkosszolgálat kihallgató parancsnoka is. Majka három hónap alatt 6 milliós nézettséget adott hozzá a már előtte is igen népszerű Belehalokhoz, a másik három dallal összesen pedig több mint 8 milliószor tekintették meg videóit. A listán a lájk és diszlájk (nemlájk? nem tetszik? szar?) számadatait is feltüntették, amiből kiderül, hogy Cristofel amőba popját többen gyűlölik, mint szeretik, ahogy Pákó és Fluor is erősen megosztja a nézőket. Az első tízbe mindössze egy igazán értékelhető hazai produkció került be, méghozzá a Punnany Massif Élvezd című száma, amely legnagyobb, egymillió alatti nézőszámmal rendelkezik.

Rajtuk kívül még mindig igen népszerű a Csík Zenekar Most múlik pontosanja illetve az Irie Maffia és az Akkezdet Phiai közös szerzeménye. Az olyan kultúrmészárosok, mint Fluor, a Children of Distance, Plazma, Young G, Pamkutya és az Irigy Hónaljmirigy is több, mint egy videóval képviselteti magát a listán, viszont Nótár Marynak, vagy a még mindig létező Anti Fitness Clubnak egy szám is elég volt a Top 10-be jutáshoz. Nótár Mary klipje alatt megmutatjuk a teljes top 30-at.


youtube artisjus hír majka nótár mary



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása