2012.11.08. 10:32 – Lángoló Gitárok

Bastards Back Home - Paddy and the Rats-klippremier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

paddy.jpgNemsokára új lemezt jelentet meg a Paddy and the Rats kelta punk zenekar, amelynek Tales From The Docks lesz a címe. Ezen a Bastards Back Home lesz a nyitódal, ehhez forgatott egy road movie-szerű turnévideót az együttes, amelyben magyar koncertek mellett olaszországi és németországi fellépések felvételei is szerepelnek. A klipet Kocsis Dániel rendezte, aki kamerával kísérte végig a Paddy and the Rats idei koncertjeit. Ebből kifolyólag a Bastards Back Home videója egy viszonylag intim, bensőséges alkotás, ahol a néző kicsit betekintést nyer abba, milyen amikor egy zenekar állandóan úton van és a turnébuszban illetve benzinkutatokon élnek. A közelgő albumra 30 elkészült dalból a legjobb 16 került fel, amelyen ugyanúgy lesznek kocsmai balladák, mint keményebb szerzemények.

"Kocsis Dani ötlete volt, hogy ne csak szimplán egy koncertklipet készítsünk, hanem legyen road movie hangulata. Ezt akkor döntötte el, amikor már sokadik koncertre jött velünk és nem hitte el, hogy már megint úton vagyunk. Aki nem ezt a fajta életet éli, az nem tudja, hogy tényleg a buszban és benzinkutakon élünk. Mi már megszoktuk ezt, de Daninak új volt ez az élmény, az állandó utazás. Ezért gondolta, hogy épüljön erre a klip. Utazunk, koncertezünk, utazunk, koncertezünk, és ez így megy egész héten. Szerintem ezt a hangulatot sikerült jól visszaadni, de azt is, hogy mi mennyire szeretjük ezt csinálni." - mondta a videóról Paddy O'Reilly frontember.


folk rock hír paddy and the rats kelta punk



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása