2012.11.26. 12:00 – [MTI]

A Rolling Stones visszaforgatta az időt

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A beszámolók szerint visszaforgatta az időt a megalakulásának ötvenedik évfordulóján turnéra indult Rolling Stones Londonban megrendezett első vasárnapi koncertjével. A brit főváros O2 Arénáját megtöltő húszezres rajongótábor előtt játszó rockzenekar állítólag a régi lendülettel adta elő az olyan dalokat, mint az I Wanna Be Your Man, a You Can't Always Get What You Want vagy a Jumpin' Jack Flash.

A koncerten számos vendég is fellépett, köztük az amerikai R&B énekes-dalszerző Mary J. Blige, aki duettet énekelt Mick Jaggerrel, valamint Jeff Beck, aki az I'm Going Down című számot adta elő. Az együttes korábbi tagjai, Bill Wyman és Mick Taylor húsz év után először ismét csatlakoztak a Jagger, Ronnie Wood, Keith Richards és Charlie Watts alkotta kvartetthez.

Az öt év után először koncertező Rolling Stones két O2 Arénába szervezett előadása után az Egyesült Államokban további három fellépéssel folytatja a miniturnét, amivel annak az estének akarnak emléket állítani, amikor 1962 júliusában először zenéltek együtt a londoni Oxford Streeten álló Marquee Klubban.

A kritika egyöntetű lelkesedéssel fogadta a vasárnapi fellépést. "Keith Richards azt mondta, az a szép a rock and rollban, hogy minden este más lehet a világ legjobb bandája. Nos, tegnap este az O2 Arénában a Rolling Stoneson volt a sor, hogy megszerezze ezt a címet. És meg is tette, stílusosan és magabiztosan" - fogalmazott a The Daily Telegraph szakírója.


rock hír rolling stones



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása