2012.11.30. 11:02 – Lángoló Gitárok

Queens Of The Stone Age és 30 Seconds To Mars a Volton

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Homme QOTSA.jpgEgyre több fesztiválra jelentik be az első neveket, így várható volt, hogy Magyarországon is előkerül pár jegyvásárlásra csábító előadó. Idén, a nagyobb rendezvényeket tekintve a Volt jelent be először öt nevet, amik közül egy mindenképpen a 2013-as fesztiválszezon egyik legnagyobb durranásának ígérkezik. Jön ugyanis a jelenleg új lemezre készülő Queens Of The Stone Age is Sopronba, akik végre kárpótolják majd a tavaly elmaradt budapesti koncertjük miatt is a rajongókat (azt nem tudjuk, hogy Dave Grohl dobol-e majd nálunk is, vagy ez csak a lemezre szól). Rajtuk kívül nagy név még, bár nem számítanak ritkaságnak a Volt színpadán sem, a 30 Seconds To Mars, igaz idén nem láthattuk Jared Letót és csapatát, szóval egy évet legalább kihagytak. Az idei Balaton Sound-os fellépése után jövőre a Voltra érkezik Example, illetve fellép még Sopronban 2013. július 3 és 6 között Jamie Woon valamint a Parov Stelar Band is.

„Korábban nem fordult elő, hogy még karácsony előtt világsztárok egész sorát jelenthettük volna be a soron következő VOLT Fesztiválra. Az első öt fellépő alapján ígéretes programnak nézhetünk elébe 2013-ban, de tárgyalások zajlanak még számos nemzetközi sztárral. A fellépők mellett a legtöbben természetesen arra kíváncsiak, hol lesz jövőre a VOLT. Ezzel kapcsolatban részleteket egyelőre nem szeretnénk elárulni, de azt megerősíthetjük, hogy tartjuk magunkat a régi szlogenünkhöz, mely szerint: Mindenütt jó, de legjobb Sopron! Vagyis a VOLT Fesztiválnak természetesen továbbra is a Hűség Városa ad otthont" – mondták el a VOLT Fesztivál főszervezői, Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert. 

A mai hírhez kapcsolódik, hogy az első ezer vásárló, a december 31-ig tartó karácsonyi akció keretében 20% kedvezménnyel, 19.990 Ft-ért válthat négynapos bérletet a VOLT Fesztiválra. Üdülési Csekket és SZÉP kártyát is elfogadnak a kiemelt helyeken: Budapesten, az Akvárium klubban működő Fesztiváljegy pénztárban, illetve december 1-től Sopronban, a Várkerületen nyíló VOLT BOLT-ban. Jegyrendelés házhozszállítással: www.fesztivaljegy.hu 


rock fesztivál hír volt queens of the stone age



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása