2012.12.13. 10:00 – Lángoló Gitárok

Telepi gyerekek - Itt az új Ganxsta Zolee és a Kartel-klip

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Telepi gyerekek című új dalához forgatott videóklipet Ganxsta Zolee és a Kartel. A Hatalmat a népnek! című stúdióalbum lemezbemutatója december 29-én a Tetoválók Éjszakája rendezvényen lesz a PECSA Music Hall színpadán. A koncerten öt olyan új dalt is előad a csapat, amelyeket ezen a bulin hallhat először élőben a közönség. A klip premierje mellesleg itt és most van a Lángoló Gitárokon.

„A forgatáshoz olyan környéket kerestünk, ami passzol a szöveghez, mert olyan emberekkel akartunk találkozni, akikről ez a szám szól. A próbatermünk Pesterzsébeten van, ezért nem is kellett nagyon messzire mennünk. A lerobbant házak között és a panelrengetegben szép számmal akadnak utcán edzett arcok és lakótelepi kulcsos gyerekek is. A Hős utca - Pongrácz út találkozása tökéletes helyszínnek bizonyult. Kemény környék, ezért egy kicsit még mi is tartottunk attól, mit szólnak majd hozzánk az ott élő emberek, ha felbukkanunk a kamerákkal. A fogadtatás azonban nagyon pozitív volt, ment a haverkodás, és többen szerepelnek is a klipben" – mondta Big Daddy Laca, a Ganxsta Zolee és a Kartel alapító tagja.

A régi időket megidéző, három év szünet után megjelenő új lemezen számos vendégművész is hallható, olyanok mint Majka, Funktasztikus, Siska Finuccsi, Curtis, a Csillag Születik című tévéműsorban feltűnt Plazma, valamint egy refrén erejéig a Sugarloaf együttes énekesnője, Dér Heni is. „Hosszú idő telt el az előző albumunk megjelenése óta, de úgy érzem, hogy megérte várni rá. Most volt elég időnk, mondanivalónk, ezért ráértünk csiszolgatni, tökéletesíteni a szövegeket és a zenét is. Nehéz a saját lemezünkről úgy beszélni, hogy ne tűnjön szerénytelennek, de már a stúdiózás közben is éreztük, hogy ez az anyag jól sikerült. Nagyon jók a rajongóink első visszajelzései, sőt még a legkritikusabb, brutálisan őszinte zenész barátaink is azt mondták, hogy tetszik nekik a lemez" – tette hozzá Big Daddy Laca.

A Hatalmat a népnek! lemezbemutató koncertje a Tetoválók Éjszakája/Budapest Tattoo Night című rendezvényen lesz december 29-én este tíz órától a PECSA Music Hallban. Ganxsta Zolee és a Kartel a legnagyobb slágerei mellett hat dalt ad elő az új lemezről, amelyek közül eddig csak a MiTiSzó? című számot hallhatta élőben a közönség. A másik ötnek, köztük a Telepi gyerekeknek ezen a koncerten lesz az ősbemutatója, ahol természetesen fellépnek a dalokban közreműködő vendégművészek is.


premier hiphop hír exkluzív ganxsta zolee tetoválók éjszakája



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása