2012.08.19. 11:23 – Sajó Dávid

Tom Waits és az apokalipszis - klipmegosztás

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

LGklipszemle2_1.jpgAz eheti klipmegosztás legjobb alkotása a még mindig zseniális Tom Waitshez köthető, aki egy elpusztult világban húzza maga után a házát. Ha már pusztítás, akkor érdemes lesz belenézni az új énekessel visszatérő Gallows videójába illetve az AxeWound hardcore supergroup első klipjébe. Szeptemberi fellépésükhöz remek ráhangolódás a Japandroids turnévideója, Sziget-nosztalgiaként pedig a Two Door Cinema Club álomfutását (hahaha) ajánljuk. Végezetül a hangulat lecsillapodását a Gotye animációs és a Passion Pit újgazdag lagzizós alkotása garantálja.


tom waits gallows gotye klipmegosztás passion pit japandroids two door cinema club axewound



2012.08.17. 17:32 – sajó d.

Oh Love - Új Green Day-videó

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

greenday.jpgHárom napja mutattuk be a Green Day legújabb kislemezét a szeptemberben megjelenő ¡Uno! című albumról, ami egy három részes nagylemezsorozat első darabja lesz. A korábban megismert Oh Love-hoz most egy videó is készült, ahol egy rakás groupie mellett - Billie Joe-n kívül - új sérókat is beújítottak, amivel az egésznek egy hatalmas kapuzárási pánik érzete van. Az még hagyján, hogy dal elképesztően középszerű, de videó sem mutat többet pár kihívóan öltözködő és cenzúrázottan pucsító hölgyön kívül, kivéve azt a jelenetet, ahol Billie Joe Armstrong a saját arcképe előtt énekel. Kicsit megfáradtak már a srácok, de azért akit érdekel a videó, az nyomjon rá a tovább-gombra.


punk pop rock green day hír



2012.08.17. 16:42 – Lángoló Gitárok

Today's Supernatural - Új Animal Collective-videó

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

anco.jpgSzeptemberben új albumot jelentet az Animal Collective, amelyről itt az első kislemezhez készült videó Danny Perez rendezésében. Az elképesztően bizarr klipben egy ijesztőre maszkírozott bohóc száguld végig a sivatagon miközben két levágott kar üldözi őt. Erősen sokkoló hatású alkotás, ami egyébként nagyszerűen illeszkedik a dal hangulatához mégis inkább csak az erősebb idegzetű olvasóinknak ajánljuk, bohócfóbiások pedig kifejezetten kerüljék. Videó a hajtás után.


hír elektronikus animal collective



2012.08.17. 15:46 – Lángoló Gitárok

Hárman még kórházban a Baronessből

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

baroness-2012-e1334171432842.jpgTegnapi hír, hogy súlyos balesetet szenvedett a Baroness sludge metal zenekar Angliában, amikor is a buszuk tíz métert zuhant egy viaduktról. A zenekartagok és a stáb is kórházba került, azóta viszont négy embert kiengedtek a kórházból, köztük Pete Adams gitáros-énekest. A többiek a Baronessből azonban még mindig bent vannak különböző sérülésekkel. John Baizley frontember eltörte a bal lábát és karját, Allen Blickle dobos és Matt Maggioni basszusgitáros pedig mindketten csigolyatörést szenvedtek. Az öt stábtagból hármat már kiengedtek azonban a busz sofőrje továbbra is kritikus állapotban van.


rock hír baleset stoner baroness sludge metal



2012.08.17. 14:48 – Hirdetés

BB Boglári Szüreti Fesztivál

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

BB_kretas_citylight_150_dupla_BBlogo.jpgBalatonboglár - (2012. augusztus 17. - 2012. augusztus 20.)

A BB Boglári Szüreti Fesztiválon bármi megtörténhet. Új barátságok köttetnek és új szerelmek születnek. Vizes bikiniben üvölthetjük, hogy "Hajolj bele a hajamba!", este pedig szerelmesen súghatjuk egymás fülébe, hogy "Ha végleg elmegyek, kapsz egy képet rólam".

A fesztiválon idén többek között olyan fellépők várnak, mint Péterfy Bori, a Belmondo, az Esti Kornél, Bárány Attila, FankaDeli, a Firkin, a Hot Jazz Band, Oláh Ibolya és Tóth Gabi. A zenei programok mellett lesz BB kvízjáték, valamint táncház és gyermekműsorok is.

Augusztus 19-én, vasárnap a szüreti felvonulást követő lézershow és tűzijáték alatt olvadhatunk egymás karjaiba, miközben a BB új borát ízlelgetjük. A fesztiválon mutatkozik be ugyanis az idei nyár üdvöskéje, az alacsony alkoholtartalmú Arany 7 Rosé. További különlegesség, hogy az ünnepi hétvégén avatják borrendi taggá Nagy Ferót.

Érdemes tehát felcsapni a napszemüveget és helyet csinálni a fényképezőgépen, emlékezetes pillanatból ugyanis lesz bőven. Augusztus legnagyobb ingyenes balatoni bulija vár mindenkit a Platánstrandon, aki tudja, hogy azért bőven tartogat még meglepetéseket az idei nyár.


programajánló



2012.08.17. 14:02 – sixx

A Megadeth énekese szerint Obama rendezte meg a denveri tömegmészárlást

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

megadeth.jpegDave Mustaine soha nem volt könnyű eset, ezt speciel saját könyvében (Mustaine: A Heavy Metal Memoir) is elmondja többször, sőt, példákat is hoz a seggfejségére. Ez dicséretes mértékű önkritikára vall, és szeretjük is érte, no meg a Hangar 18-ért is nagyon, de most, hogy már nem hernyózik/iszik mint a gödény, valami elpattant a kis fejiben.

Mustaine elkötelezett republikánus, akinek a kezéből tényleg csak nagyon nehezen lehet kicsavarni a fegyvert, amit isten adta joga viselni és használni, legalábbis az ő álláspontját idézve, ugye. Barack Obama megválasztása alaposan kiakasztotta annak idején, és egy interjúban minden előzmény nélkül kifakadt az USA első fekete elnökére, aki szerinte kurvára nem amerikai, mert "valahol másutt született, egészen pontosan Kenyában, ahol minden ezzel van tele. Ennyire nem lehetünk hülyék, valaki hajítsa már ki a Fehér házból."


politika beszól megadeth mustaine



2012.08.17. 13:00 – Lángoló Gitárok

Így készül a 30Y Szentimentálé anyaga (exkluzív werkfilm)

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

30Y.jpgA 30Y Szentimentálé című különleges műsora 2005-ben, a Művészetek Völgyében mutatkozott be, míg az első budapesti fellépésük 2008-ban a PIM-ben debütált és 2009 óta rendszeresen fellépnek a Művészetek Palotájában. Ilyenkor a zenekar felállása kibővül a szintén pécsi Symphonic Brass Quintettel és az állandó vendégzenészekkel: Csalló Roland (klarinét), Szűcs Qka Krisztián (trombita, angolkürt) és Bóra Áron (ütőhangszerek). A részint kísérleti előadásjelleg, a sok szerteágazó játéklehetőség, és a célként mindenek felett végig ott álló zenei intimitás és közvetlenség együttes igénye, hamar rávilágított arra, hogy ezek az estek nagymértékben függenek az őket befogadó terektől, ezeket a zenekar mindig igyekezett gondosan megválasztani.


rock hír alternatív 30y szentimentálé



2012.08.17. 12:18 – Lángoló Gitárok

Bag of Bones - Új Jon Spencer Blues Explosion-dal

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

jon-spencer-blues-explosion-meat-and-bone-e1344950608248.jpegJúniusban már mutattunk egy számot a Jon Spencer Blues Explosion ősszel megjelenő lemezéről, most pedig itt a következő dal, a Bag of Bones. A szeptember 18-án megjelenő Meat and Bone nagylemez nyolc év után az első album lesz a zenekartól. "Mindig is úgy éreztem, hogy a Blues Explosion egy sokkal innovatívabb, sokkal kreatívabb projekt, amely igazi punk attitűddel rendelkezik és keresi a konfrontációt. Szóval a Bag of Bones kicsit erről is szól." - mondta Spencer az új szerzeményről, ami meghallgatható a hajtás után.


rock hír blues jon spencer blues explosion



2012.08.17. 11:27 – Lángoló Gitárok

Új dal a Radiohead gitárosától

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

jonnygreenwooduncut230112_0.jpgA Radiohead gitárosa Jonny Greenwood filmzenét ír, méghozzá Paul Thomas Anderson új, The Master című mozijához. A film zenéje szeptemberben jelenik meg Nonesuch Recordsnél, de az első dal már felkerült az internetre, aminek Application 45 Version 1 a címe, és meghallgatható a hajtás után.


filmzene hír radiohead jonny greenwood the master



süti beállítások módosítása