2012.10.14. 14:27 – sajó d.

Emberek feketében - klipmegosztás

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

LGklipszemle2_1.jpgAz eheti klipmegosztásra ismét összegyűlt annyi magyar zenei videó, hogy most kizárólag velük foglalkozunk majd. Nálunk debütál az AWS legújabb videója, de a Headshotboyz klipje magasan viszi a prímet a többiek alkotásaihoz képest. Kirakatban zenél a Hangmás, a Fish! a Volt fesztiválon, a Superbutt pedig a Szigeten. A BOZO egy földönkívüli pesti kalandjait örökíti meg, Palya Bea pedig Kálloy Molnár Péterrel készített közös videót. Végül megmutatjuk milyen az, amikor Kovácsovics Fruzsina Fluor Tomival zenél a kisgyerekeknek.


fish bozo palya bea fluor hangmás kovácsovics fruzsina superbutt headshotboyz aws klipmegosztás



2012.10.12. 14:00 – Lángoló Gitárok

36 órás online party a Together szervezésében

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

together2.jpgOktóber 13-án és 14-én 36 órás élő zenei közvetítést láthatnak az érdeklődők a Togethernek köszönhetően. A másfél napos eseményt streamen lehet majd végigkövetni, ahol DJ-szettek és interjúk is hallhatóak-láthatóak lesznek olyan külföldi és magyar előadókkal, producerekkel, mint Hardwell, Dyro, Andro, Fracture, Slam, a Compact Disco és Kollektíva, Be Massive illetve a RobotRock DJ-i. Az említettek az ország több pontján is zenélnek a hétvégén, többek között a Bónuszon és a Corvintetőn is. A Together ezzel egy időben új non-stop rádiót és blogot indít az megújuló togetheronline.hu-n.


stream hír elektronikus together



2012.10.12. 13:00 – Lángoló Gitárok

Februárban Crystal Castles-koncert az A38-on

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

CrystalCastles_HighRes_2.jpgFebruár 26-án a budapesti A38-on koncertezik a kanadai Crystal Castles. A torontói páros legutóbb 2011-ben adott egy kissé gyengére sikerült koncertet a Szigeten, most viszont végre itt az alkalom, hogy a klubbulikban elképesztő energiákat felszabadító Alice Glass megmutassa, miért tartják generációjának egyik legkarakteresebb női frontemberének. A duó 2008-as bemutatkozó lemeze az év egyik leghangosabb sikerét érte el annak idején, amivel később szinte egyedüliként élte túl a korszak chiptune-os new rave-hullámát. Két évvel később megjelent a második nagylemez is, idén pedig november ötödikén hozzák ki a III-t, amelyről azóta megjelent a Wrath of God és a Plague című dal is. A Raveonettes és a Crystal Castles koncertjével meglehetősen erős februárnak nézünk elébe jövő évben, utóbbihoz pedig egy kis kedvcsinálót is mutatunk a hajtást után.


indie koncert hír lo-fi a38 crystal castles chiptune



2012.10.12. 12:00 – sajó d.

Ride - Új Lana Del Rey-videó

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

lana3.jpgMár megszámolni sincs kedvünk hányadik Lana Del Rey-videó jelent meg idén, mindenesetre itt a legújabb. A Ride klipje több mint 10 perc hosszú, abból az első három perc csak egy monológ az énekesnőtől, de már annak a monológnak a közepén elmegy a kedvünk az egésztől. Hiába az új séró, az emelkedett hangulat és Del Rey motorosbandája, 10 perc egyszerűen sok abból az énekesnőből, akivel amúgy is tele volt a zenei sajtó 2012-ben. Arról nem is beszélve, hogy a dal utolsó két perce is egy hasonló belső narráció, aminek hallatán már tényleg csak kínkeservesen tudjuk végignézni az alkotást. Ennek ellenére a Ride egyáltalán nem egy rossz videó, csak az egészéves Del Rey-hype után unalmas és fölöslegesen hosszú, ami pár szép képen kívül tényleg nem tud már semmi újat mutatni az énekesnőről. Mindenesetre megmutatjuk a hajtás után.


pop hír lana del rey



2012.10.12. 11:00 – Lángoló Gitárok

Újabb zenészt fogtak el a texasi határőrök

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

nelly_can.jpgFiona Apple, a Misfits volt énekese, Snoop Dogg és Willie Nelson után újabb zenészt kaptak el droggal a texasi határon. Az áldozat most a rapper Nelly, akinek turnébuszában 36 csomag heroint, 5 kiló füvet és egy töltött pisztolyt találtak. A Sierra Blanca-i határőrök azonnal letartóztatásba helyezték Nellyt, mire egy bizonyos Brian Keith Jones magára vállalta a drogok és a fegyver birtoklását, aki a rapper sleppjéhez tartozott. A férfit elfogták és eljárást indítanak ellene. Nelly sajnálatát fejezte ki az eset miatt, ugyanis se ő, se többi társa nem tudott az illegális szerekről. Később Twitter-bejegyzésekben kapott dührohamot, ahol a férfit árulónak titulálja, akit 10 évig barátjának, családtagjának tartott.


hiphop drog hír rap texas nelly



2012.10.12. 10:46 – Hirdetés

Sci-fi metal a Dürerben - Nyerj jegyet a Voivod koncertjére!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Voivod mostanában szinte hazajár Magyarországra, hiszen rövid időn belül harmadszor lépnek fel Budapesten. A metal világának egyik legegyénibb csapata az utóbbi években igencsak magára talált, pedig pár éve még a feloszlás szélén táncoltak. Tavaly az év egyik legjobb koncertjét vezették elő a kanadai thrasherek, remélhetőleg ez jövő pénteken sem lesz másképp. A bulira most két olvasónk is jegyet nyerhet, ha válaszol a játékban feltett kérdésekre!


játék metál hír voivod



2012.10.12. 10:00 – Lángoló Gitárok

Nincs Pardon – A Junkies új klipjének premierje

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

junkies_új.jpgCsaknem egyéves kihagyás után nemrég újra koncertet adott a Junkies, méghozzá Budapesten, a Zöld Pardonban. A bulit több kamerával is megörökítették, a felvételekből pedig klipet készítettek a zenekar legújabb, a szórakozóhely tavalyi kálváriájáról szóló dalához, a Nincs Pardonhoz. A klip premierjét most itt tartjuk a Lángoló Gitárokon.


premier rock hír exkluzív junkies



2012.10.12. 09:00 – sajó d.

The Baddest Man Alive - Új Black Keys-dal RZA vendégszereplésével

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

theblackkeys091221_560.jpgItt az első dal RZA idén megjelenő nagyjátékfilmjének soundtrackjéről, amit a Black Keys-zel közösen készítettek. A bluesrockerek és a Wu-Tang-legenda nem először dolgozott együtt, hiszen Auerbach és Carney 2009-es Blakroc blues-rap lemezén RZA szövegel az egyébként zseniális Dollars and Sense című számban. A The Man With The Iron Fists mozifilmet novemberben mutatják be a mozikban, de a soundtrack már október végén megjelenik. RZA olyan neves hiphopelőadókat kért fel az együttműködésre az említett Black Keys mellett, mint Pharaohe Monch, Kanye West, Talib Kweli, na meg az egész Wu-Tang Clan. A Quentin Tarantino támogatásával készült verekedős mozi színvonalával kapcsolatban azért vannak aggályaink, de a soundtrack miatt már biztosan érdemes lesz beülni RZA rendezői bemutatkozására. A The Baddest Man Alive meghallgatható a hajtás után illetve egy rövid videó is, amely bemutatja a rapper és a két zenész közös munkálatait a 2009-es Dollars and Sense-en.


rock hiphop hír blues rap garázs rza black keys the man with the iron fists wu-tang clan



2012.10.12. 08:00 – sajó d.

Lupine Dominus - Új Thee Oh Sees-videó

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

thee.jpgSzeptemberben jelentette meg legutóbbi nagylemezét a San Francisco-i Thee Oh Sees garázsrock zenekar, és most itt egy új videó a Putrifiers II-n található Lupine Dominus című számhoz. A történet egy, a szeme alatt hatalmas monoklival érkező fiatal srácot követ végig, aki beül csajokat stírölni egy sztriptízbárba. Azonban a pulthoz ülve hiába vonaglanak előtte csöcsös nők a rúdon, ő inkább lazán odatesz az asztalra egy húszdollárost a magában iszogató, leginkább egy kamionsofőrre hajazó, bajszos pali elé. Innentől egy egészen groteszk irányt vesz a videó, mert a fiatal srác elég egyértelműen elkezd nyomulni a teljesen zavarba jött fazonra, aki aztán fogja a pultra tett bankót és elindul a sráccal a mosdóba. A továbbiakat ki lehet találni ebben a fülledt, bizarr mégis erotikus videóban, ami a hatalmas szexuális töltet ellenére egyáltalán nem lett korhatáros, sokkal inkább meghökkentő és provokatív. Aki nem hiszi, az nézze meg a hajtás után.


rock hír garázs pszichedelikus thee oh sees



süti beállítások módosítása