2012.10.28. 14:01 – Lángoló Gitárok

Itt ma vér fog folyni - klipmegosztás (18+)

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

LGklipszemle2_1.jpgTalán soha nem volt még ennyire brutális, sokkoló klipmegosztás a Lángoló Gitárokon, mint az e heti. A Halloween biztos közrejátszott abban, hogy egyaránt korhatáros klipet készített az OFF!, Sufjan Stevens és az of Montreal, de a Cattle Decapitation már egészen odáig ment, hogy erőszakos nemváltoztató sufniműtéteket mutat be új, leginkább senki számára sem ajánlott videójában. A többiek megelégedtek mással, az interpolos Paul Banks visszaül az iskolapadba, az M83 egy fiatal zseni gyerek együttműködését mutatja be egy csomó játékdínóval, míg a Titus Andronicus egyszerűen csak bemutatja az utat New Jerseytől Manhattanig.


m83 jack black off of montreal titus andronicus klipmegosztás sufjan stevens cattle decapitation paul banks



2012.10.27. 14:40 – Lángoló Gitárok

The Diplomat - Új Pig Destroyer-videó

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

pigdestroyer.jpgNemrég jelent meg a virginiai Pig Destroyer grindcore zenekar ötödik nagylemeze, amelynek a The Diplomat című dalához készült most egy egészen bizarr videó. Egy ismeretlen bolygóra érkezik egy öltönyös diplomata, aki fegyvereket ad a planéta majomszerű lakóinak, majd az állatok egy idő után elkezdik egymást halomra irtani. Nem nehéz rálelni az áthallásra a klip üzenetében, pláne amikor az alfahím végül szitává lövi a diplomatát, majd elrepül szolgálati autójával. Az album egyébként többféle kiadásban is megjelenik, a deluxe verzióhoz punkfeldolgozások járnak és egy poszt-apokaliptikus novella JR Hayes frontembertől. A dupla LP-s kiadványos b-oldalas szerzeményeken kívül egy spéci borító is lesz, amit Arif Rot rajzolt a Wormrotból. Végezetül lesz egy ultimate deluxe, szuperlimitált, mindössze 100 példányban elkészült csomag, amiben lesz zenekaros póló, dedikált dupla LP, egy exkluzív vérvörös színű bakelit, egy Pig Destroyer-öngyújtó illetve egy Order of the Godless Swine-tagsági kártya, amivel hozzáférést kapnak az összes felsorolt kiadvány digitális változatához és még egy különlegesen masteringelt verzióhoz is, amit kifejezetten maximum hangerőhöz kevertek ki, ja, és még egy plusz zenekaros pólót is kapnak a kártyával, ha felmutatják valamelyik Pig Destroyer-koncerten. Na, miután a fanatikus gyűjtők kiélvezkedték magukat, mutassuk is meg a klipet.


hír grindcore pig destroyer



2012.10.27. 13:32 – Lángoló Gitárok

Where The Wild Roses Grow - Új verzióban Kylie Minogue és Nick Cave közös dala

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

kylie_minogue_nick_cave_0323b2.jpgKorai dalainak újrahangszerelt, szimfonikus zenekarral eljátszott változataiból jelentet meg új albumot Kylie Minogue. Az Abbey Road Sessions  - nevét onnan kapta, hogy a lemez munkálatain az Abbey Roadon dolgoztak - nagylemezen a Where The Wild Roses Go új verziója is, amit eredetileg 1995-ben készített Kylie Minogue és Nick Cave utóbbinak a Murder Ballads című albumára. Az áthangszerelt dal most Kylie november 6-án megjelenő lemezén fog szerepelni, és erre a linkre kattintva meg is lehet hallgatni a zenetörténelem egyik legérdekesebb duettjét.




2012.10.26. 14:32 – Lángoló Gitárok

Ismét lehet zenekarokat kívánni a Szigetre, a Voltra és a Soundra

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Ismét beindul a kívánsággép, a Sziget Szervezőiroda a fesztiválok honlapjain várja a javaslatokat, mely külföldi előadókat, zenekarokat hívják meg a jövő évi Heineken Balaton Sound, VOLT és Sziget fesztiválokra. Évek óta – hagyományosan a szezon végeztével, a jövőt tervezve – ősztől már működik a következő évi fesztiválok kívánsággépe. Ide várják a szervezők a látogatók javaslatait arra, hogy mely külföldi zenekarokat kellene meghívni a rendezvényekre. „Legfontosabb támpontunk a programok kialakításában, hogy kiket kérnek a látogatóink" – mondta Gerendai Károly a Sziget Szervezőiroda ügyvezetője, hozzátéve, hogy a kívánságlistán legtöbb szavazatot elért 50 zenekart mindenképpen megkeresik, de hasznos számukra ez a lista a kisebb színpadok feltöltésénél is. Gerendai elmondta, hogy az élbolyban minden évben felbukkannak azok a „szupersztárok", akiket évről-évre, így jövőre is igyekeznek elcsábítani. A szervezők számára azonban fontosabb információ, hogy az aktuális zenekarok közül kik számítanak trendinek. „A nemzetközi és a hazai ízlés között sajnos még nagy az eltérés" – tesz megállapítást Gerendai, a szigetes fesztiválok azonban szeretnének ezen változtatni. (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)


fesztivál sziget hír volt balaton sound



2012.10.26. 14:09 – Lángoló Gitárok

Rod Stewart: Análisan fogyasztottam a kokaint

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

rod_stewart_k.jpgKemény reklámhadjárattal indult útjára Rod Stewart önéletrajzi könyve. A most megjelent, Rod: The Autobiography című írás promójában, ahogy az ilyen szokás, kiemelnek néhány szaftos részletet a nagyobb vásárlási kedv érdekében. Nos, Stewart nem fogta vissza magát. A legfontosabb dolog, hogy a volt Faces-énekes tagadja azt a róla szóló legendát, hogy matrózoknak okozott volna örömet szájjal, ami miatt annyi spermát nyelt, hogy még a gyomrát is ki kellett mosni, és ez csupán az akkor kirúgott menedzserének a bosszúja volt. Azt is elárulja, hogy durvább időszakában análisan kokainozott, mert nem akarta az orrjáratait tönkretenni. "Megfázás elleni kapszulás gyógyszereket vettünk, amikből aztán kiöntöttük az eredeti anyagot, a helyére pedig kokaint tettünk. Ezt juttattuk fel análisan, ami aztán, köszönhetően a csodás emberi szervezetnek, gyorsan fel is oldódott a hatóanyaggal együtt." A könyvben a 67 éves énekes mesél még a szüzessége elvesztéséről, meg arról is, hogy ő és Ronnie Wood nem engedték Cynthia Plaster Caster neves groupie-nak, hogy gipszbe öntse a péniszüket, miután meglátták Jimi Hendrix és Eric Burdon Animals-énekes nemi szervét. Szóval unalmas biztos nem lett a szex, drog, rock and roll életformát aktívan megélő skót énekes memoárja.


pop hír rod stewart



2012.10.26. 12:16 – Lángoló Gitárok

Elindult a roham a Depeche Mode-jegyekért

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

DM_main.jpgAhogyan az várható volt, ma reggel 7 órakor a rajongók megrohamozták a jegypénztárakat, illetve a Ticketpro és Live Nation weboldalakat, hogy minél hamarabb biztosítsák helyüket a május 21-i budapesti Depeche Mode-koncerten. A színpadközeli, kiemelt állójegyek fogynak a legnagyobb ütemben, várhatóan ebből a szektorból a teljes mennyiség még a mai napon gazdára talál, de a többi jegy iránt is nagy a kereslet. A Depeche Mode jövő májusban kezdi meg Európában új turnéját, nálunk május 21-én lesznek láthatók a Puskás Ferenc Stadionban.


pop hír depeche mode



2012.10.26. 10:31 – Lángoló Gitárok

Az EMA sem hagyja ki a Gangnam Style-t - Négy Lángoló Gitárok-olvasó élőben vágtathat a helyszínen

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

psy.jpgIdén november 11-én rendezik meg az MTV European Music Awards díjátadót a németországi Frankfurban. Eddig olyan előadók részvételét jelentették be az eseményre, mint Taylor Swift, a Muse, a No Doubt, Carly Rae Jepsen vagy Rita Ora, most pedig még négy csapódott hozzájuk. Fellép még ugyanis az este folyamán a hazánkban is többször járt Las Vegas-i Killers, a hamarosan új albummal jelentkező Alicia Keys, a miamiből érkező Pitbull, illetve a most teljes mértékben kihagyhatatlan koreai Psy, aki valószínűleg az egész csarnokot meglovacskáztatja majd ezen a vasárnap estén a Gangnam Style dalával. Sőt, akár magyar résztvevője is lehet az idei EMA-nek, feltéve ha jó sokan szavaznak a 30Y-ra ezen az oldalon. A pécsi zenekar nyerte ugyanis az EMA hazai fordulóját, így ők indulhatnak a Worldwide Act elismerésért. Most pedig jöjjön a lényeg!


játék mtv hír ema mtv ema



2012.10.26. 09:06 – Lángoló Gitárok

Idén is lesz Gumizsiráf

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

kettonegy_stáb.jpgIdén már hatodik alkalommal osztja ki a Kettőnégy zenei blog stábja - azaz Szujó Dani és a Subscribe frontembere, Csongor Bálint – a Gumizsiráf-díjakat, aminek odaítéléséről a közönség dönt egy netes szavazáson. Az átadási ceremóniára a hagyományokhoz hűen október 31-én, Halloweenkor a Dürer Kert nagytermében kerül sor.


hír díj gumizsiráf



2012.10.25. 17:00 – Lángoló Gitárok

Elton John és a Queen Axl Rose kedvenc zenekara

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Axl-Rose.jpgAzon ritka alkalmak egyike volt az előző este, hogy a nemrég botrányosan rossz koncertet adó Guns N' Roses énekese, Axl Rose vendégként szerepelt egy esti beszélgetős műsorban. Az énekes a Jimmy Kimmel Live!-ban elmesélte, hogy gyerekkora óta imádja Elton Johnt és a Queen a kedvenc zenekara. Nagyon kínos kérdésekkel nem bombázták Rose-t, aki elmondta, hogy egyáltalán nem szégyelli a régi fonott tincseit és az említett kínos koncert szerinte remekül sikerült. A politika is szóba került, amiből kiderült, hogy nem fog elmenni szavazni, de ha muszáj lenne akkor Obamára tenné le a voksát. A kifejezetten jó hangulatban érkező Rose még egy páros jegyet is elrejtett a közönség egyik széke alatt, akiket később mind meghívott kint egy hamburgerre. A beszélgetés felvételeit megmutatjuk a hajtás után.


rock hír guns n roses axl rose jimmy kimmel



süti beállítások módosítása