2013.01.21. 16:51 – DankóG

Új albummal jelentkezik Richard Clayderman

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Nagyon szépen írja a sajtóanyag: "Akár tudatában vagyunk, akár nem, Richard Clayderman melódiái szép lassan életünk filmzenéjévé váltak." Na igen, Clayderman zongorafutamai kitörölhetetlenül bennünk maradnak, Clayderman a részünkké vált, még ha nem is akartuk, még ha nagyjából a giccs mellett szerepel is a neve a szótárban. Most, hogy kaptuk a hír, új lemeze jelenik meg a zongora Mága Zoltánjának, megnéztük a wikipédiáját. Döbbenetes a diszkográfiája, el sem tudunk igazodni rajta. Kár, hogy az esküvőkön állandóan csak egy dal szól, pedig lenne miből válogatni. Az oldal szerint 1976 óta több mint 1300 melódiát rögzített a csak rá jellemző új-romantikus stílusban, amiben gyönyörűen keveri a klasszikusokat a popzenével. Ezt nézve nem is annyira meglepő, hogy Clayderman több eladott lemezzel büszkélkedhet, mint Bob Dylan, a Coldplay vagy Lady Gaga.

Megint a sajtóanyag: "2013-ban Clayderman 60. születésnapja mellet egy új albumot is ünnepelhetünk, amire tíz éve nem volt példa. Védjegye a gazdag hangszerelés, jól ismert slágerek feldolgozása, show dallamok és emellett népszerű klasszikusok. A szerény francia művész 35 év alatt mindvégig megőrizte vonzerejét, annak ellenére, hogy több, mint 85 millió lemezt adott el, 267 arany és 70 platinalemez írható a számlájára."

Igazából már csak annyit tudunk hozzátenni, hogy a Romantique című lemez február 4-én kerül a boltokba, már ha valakit érdekel.

Áhh, hagyjuk is az újdonságokat, jöjjön a legnagyobb klasszikus! Régen minden jobb volt.

Vagy akinek kell a mai környezet:


pop hír richard clayderman



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása