2013.02.04. 13:32 – Lángoló Gitárok

Depeche Mode-rajongók tárgyaiból rendez kiállítást a Telekom

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

depeche-mode.jpgA Deutsche Telekom közleményben jelentette be, hogy támogatja a Depeche Mode európai turnéjának 16 koncerthelyszínét, köztük a budapesti fellépést is. A távközlési cég - a magyar rajongók bevonásával is - több városban kiállítást szervez a DM-fanatikusok legérdekesebb alkotásaiból, emléktárgyaiból az Electronic Beats keretén belül. A Magyar Telekom aktivitásában résztvevő hazai rajongók ráadásul belépőjegyeket nyerhetnek, sőt, akár a zenekar tagjaival is találkozhatnak. “Mindig fontos volt számunkra az innovatív technológia használata, melynek segítségével minden turné még nagyszerűbbé tehető, mint az előző” – mondta az énekes Dave Gahan, aki nagy várakozással tekint az együttműködés elé. “A Deutsche Telekom támogatásával az eddigieknél sokkal több rajongónkkal oszthatjuk meg az élményt, sokkal többen lehetnek részesei európai turnénknak, függetlenül attól, hogy hol tartózkodnak.”

A Deutsche Telekom és a Depeche Mode közötti partnerség mindenekelőtt a rajongókra összpontosít. Az együttes rajongói a világ minden táján meghívást kapnak egy különleges kiállításon történő részvételre, ahol a legjobbak bemutathatják az együtteshez kötődő saját műalkotásaikat, illetve emléktárgyaikat. A Telekom Electronic Beats elnevezésű nemzetközi zenei programja keretében, egy virtuális show formájában zajlik majd a bemutató a www.electronicbeats.net weboldalon, valamint a kiválasztott városokban - mint Berlin, Varsó, Zágráb és Prága – a valóságban is kiállítják majd a legkiemelkedőbb és legérdekesebb műveket és tárgyakat.

A brit együttessel létrejött partneri együttműködéssel a Telekom folytatja hagyományait, hiszen olyan nemzetközi előadókkal és együttesekkel dolgozott a cég már eddig is, mint Katy Perry, a Foo Fighters, a Pet Shop Boys és Robbie Williams. 

A magyarországi aktivitásokkal kapcsolatban további részletek a közeljövőben várhatók a T-Mobile Facebook oldalán, valamint a www.telekom.hu weboldalon.


pop hír depeche mode



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása