2013.02.18. 14:56 – sajó d.

Azealia Banks csúnyán beégett a Harlem Shake-kel, majd elküldte a fenébe Diplót

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

azelia_harlem.jpgHa valaki esetleg még nem hallott volna a Harlem Shake mémről, az vagy még mindig csak pornóra használja az internetet vagy nincsenek fiatal ismerősei a Facebookon. A New York-i producer, Baauer tavalyi trap-slágerére való tánc vírusként terjed a Youtube-on, ezt próbálta meglovagolni Azealia Banks énekesnő, aki idén a Szigeten is fellép majd. Banks produkciója annyira nem nyerte el Baauer tetszését, hogy le is szedette a Soundcloudról az egyébként pont Harlemből származó előadónő verzióját. A meglehetősen heves vérmérsékletű, béna balhékba simán belekeveredő énekesnő amellett, hogy egy low budget videóval replikázott az eltávolításra, ismét Twitteren csinált hülyét magából, amikor azok után, hogy lebuzizta a Harlem Shake szerzőjét illettve Perez Hilton celebbloggert is, még Diplónak is nekiment, aki mellesleg a Mad Decent kiadó feje, ahol kiadták a Harlem Shake-et is.

Banks kígyónak nevezte a producert, aki az énekesnő szerint mindent csak M.I.A.-nek köszönhet, majd azt is elmondta, hogy Diplo emailben értesítette arról, hogy inkább Juicy J-t szeretnék a dalhoz közreműködőnek. Az egyre ellenszenvesebbé váló Azealia Banks ezzel nem is lőhetett volna jobban mellé, hiszen csak magát égeti azzal, hogy gyorsan fel akart pattanni a Harlem Shake-vonatra egy borzasztó minőségű vokál remixszel, de aztán csúnyán összetörte magát.

Ráadásul azért Diplo esetében pont nem beszélhetünk mások hátán való felkapaszkodásról, kezdve azzal, hogy M.I.A. nélküle talán sehol sem lenne - de legalábbis nem lenne máig aktuális - és producerként az egyik legkeresettebbnek számít, hiszen sajátjain (Diplo, Major Lazer) kívül olyanoknak írt már zenét, mint Snoop Dogg, a Die Antwoord vagy Beyoncé, a Justin Bieber, Drake vagy Lil Wayne szintű mainstream szupersztárokról nem is beszélve. Alább megmutatjuk az említett Azealia Banks-verziót, illetve a mi kedvenc Harlem Shake-videónkat.


hiphop hír azealia banks harlem shake



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása