2013.03.05. 16:00 – Lángoló Gitárok

Natural Cash - Fran Palermo-kislemezpremier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

franpalermo3.jpgA budapesti Fran Palermo zenekar szerepelt már nálunk a tavalyi év legjobb magyar videói között, de a nagyon vagány Natural Cash-ről is írtunk már illetve nálunk premierezett az Am I Right Boy című szám is.. Most a Lángoló Gitárokon hallgatható meg először az előbb dal címével rendelkező négyszámos EP is, amely erre a linkre kattintva teljesen ingyen le is tölthető. "Majdnem egy teljes év telt el azóta, hogy az első hat-hét számunkat felvettük. Viszont olyan érzésünk van, mintha 5-6 év telt volna már el. A kölyökkori számaink után most valami vastagabb bajszú cumóval mentünk stúdióba, bar sokkal kevesebb számmal,mert még kicsit a saját hang keresési fázisában vagyunk." - mondta nekünk Henri Gonzalez frontember.

franpalermo2.jpg"Most, hogy elkészültünk,elégedetten hallgatjuk vissza, de természetesen annyi kritikával amennyi kell, hogy a legközelebbi akció még jobb lehessen. A stúdióban már nem volt olyan feszült a hangulat, mint először. Rutinosabb, pörgősebb volt minden, a keverésnél is. Japival (Takács Zoltán Jappán) még jobb volt együtt dolgozni, mint először. Még arra is volt időnk, hogy kísérletezgessünk bendzsóval vagy épp szintis effektekken röhögjünk. A Next Winds cimű dalt még tavaly írtuk, csak valami miatt nem sikerült kidobni, viszont a többi három szám az aktuális Fran Palermo...azt gondolom hogy ki is hoztuk belőle, amit lehetett." - fejezi be az EP jellemzését az énekes-gitáros, aki Barcelonából írt nekünk.


indie premier folk rock hír exkluzív fran palermo



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása