2013.03.08. 11:27 – sajó d.

Ki nyírta ki a popipart? - Azok, akik ezt a videót elkövették

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

cops2.jpgÓrák óta tanácstalanul ülök a gép, hogy mégis ezt miért kellett? Búvár, Matyi Mendosa, Droo, Kubu és Néni, az új zenei stílust teremtő 5 kopó tehet erről, a Cops nevű, egyelőre beazonosíthatatlan hátterű produkció tagjai, akik visszahozták pár percre a szomorú kilencvenes éveket. A metrón láttam a fotón szereplő arcok óriásplakátját azzal a szöveggel, hogy: "Ki nyírta ki a popipart?" Gondoltam meglesem otthon mégis ki tehető felelőssé a popipar meggyilkolásában, mert először azt hittem Hajdu Péter és társai indítottak nyomozást az eurovíziós picsogás után. Ehelyett a Cops nevű korrupt rap'n'roll (sic!) formáció oldalát találtam, amelynek logója szerint 2006-ban alakultak április 20-án (vagyis a nagy nemzetközi betépés világnapján, ami sok dolgot megmagyarázna) a Tokaj-Kecskemét-Csepel-Debrecen tengelyen. A honlapjukra kattintva egy felhívást intéznek hozzánk, miszerint szúrjunk be egy-két infót magunkról és idézem: helyszínejjé' az 5 korrupt kopóval!

Ezért beírtam névhez, hogy Szijjártó Péter, a városhoz pedig Pekinget, majd elkezdődött a szkennelése az én személyre szabott videoklipemnek! A szkenner Peking városát Magyarországon találta meg ugyan, ettől még elindult - a Youtube-feltöltés alapján - Kinyirtaki címet kapó klip, én pedig hátradőltem és a szemgolyóimmal zsonglőrködve figyeltem a teljes mértékben megmagyarázhatatlan alkotást. Ebben egy 40 körüli kőkemény, napszemüveges, I <3 COPS-pólós zenekar nyomatja a létező legjellegtelenebb raprock förmedvényt, amitől még a Limp Bizkit is elszégyellné magát. A videó egy amolyan jópofizós Helyszínelők-kisfilm, ebben a Cops tagjai nyomoznak és helyszínelnek a popipar halálának kapcsán,

miez2.jpg

A rap'n'roll nyomozók (akik elvileg ugyebár korruptak!) szép lassan felgöngyölítik az ügyet, miközben egy hacker terrorista tölt le illegálisan mp3-akat olyan programmal, amik csak a filmekben rendelkeznek, ahol nincs bujtatott reklám. Az öt kopó két tagja közben a világ legsúlyosabb dumájával bombáz minket, külön dicséretet érdemelnek azok a sorok, mint a: "hiphop se régi már és Tupac se kúr" vagy a "tiszta vagyok biztos úr, mint a víz / ááá nigga plíz". Én már pár perce elkezdtem a kertben ásni egy gödröt, hogy 2Pac helyett is forogjak benne pár kört. Ezzel viszont még nincs vége, ennyi borzalmas szóviccet a Comedy Central stand-uposainak legsötétebb pillanataiban sem hallottunk eddig, a suttyó beszédstílusra pedig végképp nem tudunk máshogy asszociálni, hogy ők biztosan a bunkó rendőr sztereotípiáját erősítik. Amikor a mikroszkópos jelentnél kiírják eredményként, hogy "haknival fertőzve", már mi is teljesen átszellemülve bólogattunk a Jump Around refrénjének a 5643. koppintását.

miez.jpg

Van egy sejtésünk arról, hogy ez egy prevenciós videó az illegális letöltések kapcsán, de az is elképzelhető, hogy a Cop Porn-cédé másolása valójában csak egy rendőrségi imidzsvideó, hogy lássuk milyen király arcok dolgoznak az őrsön, vagy csak egy őrült, zenerajongó professzor kifagyasztotta a '90-es években hibernált raprock klónjait és így próbál nekik egy kis hírverést csapni. Mindenesetre a Youtube-videó szerint eddig alig 200-an látták ezt megmagyarázhatatlan UFO-jelenséget, de most mi ide szépen bebiggyesztjük, aztán ha addig leszedik, a Cops honlapján bárki megnézheti és irkálhat baromságokat az adatokhoz, ha már a készítők is voltak olyan kedvesek a legprosztóbb szlengben megfogalmazni a szövegüket.


hír illegális letöltés raprock cops.hu



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása