2013.03.14. 13:55 – sajó d.

Még mindig nagyon szomorú az Artisjus Youtube-listája, és még mindig Majkát nézik a legtöbben

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

alex2_1.jpgHarmadik alkalommal is Majka Belehalok című száma a legnézettebb hazai zenés videó a Youtube-on, legalábbis az Artisjus három havonta kiadott nézettségi listája szerint. Majka klipjét a télen majdnem három milliószor nézték meg az emberek, de ezen kívül még másik három dallal szerepel a harmincas listán. Egymillió fölötti nézőszámot az utóbbi hónapokban csak Radics Gigi Vadonatúj érzés című klipje tudott produkálni, harmadik helyre pedig Carameltől a Jelenés került, míg ByeAlex eurovíziós felvételét 800 ezerszer nézték meg alig fél év alatt. Természetesen a mostani lista is legalább annyira szomorú, mint az eddigi összes többi. Érdekes módon az Irigy Hónaljmirigy a kutyát se érdekelte és egy Youtube-feltöltésük se kerül be a legjobb harmincba, pedig három hónapja még négy videójuk is szerepelt a listán, abból három az öt legnézettebb között, hasonló módon járt az ország másik irritáló paródiacsapata, a Pamkutya is. Mint később a sajtószövegből kiderült, a 2012-13-as téli szezontól az Artisjus YouTube-toplistája már csak eredeti zenei alkotásokat tartalmaz, így külön kategóriába sorolják a paródiavideókat, de az Irigy Hónaljmirigy és Pamkutya helyett most egy újabb, szintén home video típusú felvételekkel jelentkező figura azért bekerült: Pempi. A roma zene is hiányzik innen a legutóbbi listához képest, látszólag télen kissé lehűlt a vére azoknak, akiknek ősszel még felpezsdült Jolly, Kis Grofó vagy Nótár Mary dalai hallatán, őket egyedül LL Junior tizedik helye vigasztalhatja.

A legszembetűnőbb jelenség Mr. Busta és Kasza Tibi növekvő népszerűsége. A kőkemény esztergomi gengszterrapper összesen négy dallal képviselteti magát a listán, ebből három korábban nem szerepelt itt. Nagyon szerettük volna ide beilleszteni tőle A csajozós nóta című dalt, de a Youtube-on ebből legalább hat különböző verziót találtunk, ezért ezt a remekművet hagyjuk itt inkább.

A másik üstökösként berobbanó előadó Kasza Tibi, vele kapcsolatban igazi revival hullám kezdődött télen és rögtön három videóval is katapultált a csillagos ég felé. Természetesen az első harmincból szinte kitörölhetetlen továbbra is az Alma Együttes, Fluor és az Ocho Macho illetve Csicsi megaslágerét is képtelen megunni az ország.

Artisjus_YouTube_Toplistaja_2012_13Tel.JPG


youtube artisjus hír majka kasza tibi mr busta byealex



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása