2013.04.08. 09:00 – Lángoló Gitárok

Veled utazom - Negyvenperces kislemezt adott ki Ákos (klippremier)

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Veled Utazom MAXI - DP - R1.jpgVeled utazom címmel ma jelenik meg Ákos első 2013-as kiadványa. Az EP-nek is beillő kislemezen természetesen a címadó dal a főszereplő, ami nyolc változatban is hallható a csaknem 40 perces korongon. A 2084 című nagylemezről származó eredeti változat mellett van big beat- és mainroom-újraértelmezés, élő vonóskari átirat és besorolhatatlan stílusú remix is, illetve helyet kapott az anyagon a szerzemény Sportarénában rögzített élő felvétele is, aminek ráadásul itt és most van a premierje a Lángoló Gitárokon, lévén, hogy videóra is rögzítették a tavalyi teltházas eseményt. A dalt amúgy olyan nevek gondolták újra, mint Moldvai Márk, Lepés Gábor és Szakos Krisztián, valamint a vonósokat vezénylő Pejtsik Péter, de Ákos maga is jegyez egy remixet. A kiadvány a digitális zeneáruházak forgalmazásában már kapható, emellett limitált példányszámban digipack csomagolású CD-n is megjelenik, de ezt kizárólag Ákos webáruházában illetve a Telekom főtámogatásával megvalósuló TURNÉ 2084 állomásain lehet majd beszerezni.

Egyébként idén, egész pontosan március 23-án volt húsz éve, hogy megjelent Ákos első szólólemeze, a Karcolatok, aminek kapcsán jubileumi akusztikus koncerttel készül az előadó, ahol az album dalait ülteti át csendesebb hangszerelésre. A budapesti Művészetek Palotájában tartandó két őszi fellépésre már most elfogyott az összes jegy, de várható még egy debreceni koncert is, aminek dátumát később jelentik be. A zenekar felállása amúgy az idén tízéves Andante turné zenészeit is összehozta, tehát Ákos mellett a színpadon lesz Kékkői Zalán gitáros, Fekete Tibor "Samu" basszusgitáros, Szakos Krisztián és Lepés Gábor billentyűsök és Bánfalvi Sándor dobos.


premier pop hír ákos exkluzív



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása