2013.04.13. 20:34 – Lángoló Gitárok

Laza seggriszálás lett Psy új tánca - Itt a Gentleman klipje

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

psy_gentlemen_nagy.jpgA veszett nagy lovacskázás után csupán minimalista, csípőbillegetős lötyögés lett Psy új klipjének főszereplője, amiben a koreai popsztár azt énekli, hogy ő egy Mother Fucker Father Gentleman. Persze ezt is lehet utánozni, a diszkókban simán lehet lezseren segget rázni, de csodálkoznánk rajta, ha most is lenne őrületes flashmob a párizsi Eiffel-torony tövében. A klipben amúgy feltűnik pár Gangnam Style-ból ismert arc, bohóckodnak megint össze-vissza, vannak ázsiai bikinis lányok, Psy pedig elképesztően eredetien beszól a szexista bunkóknak. Itt a videó, aminek valahogy meg kellene közelítenie a Gangnam Style behozhatatlannak tűnő másfél milliárdos nézettségét.

FRISSÍTÉS: Ahogy egy kedves kommentelő felhívta rá a figyelmünket, a tánc alaplépése (valószínűleg) direkt nyúlás, méghozzá a Brown Eyed Girls k-pop-formáció Abracadabra című számának klipjéből, ami 2009-ben hatalmas sláger volt Koreában a táncmozdulattal együtt. Az újrahasznosítás már csak azért sem lehet véletlen, mert a lánycsapat egyik tagja, Ga-In is megjelenik Psy klipjében, méghozzá női főszereplőként.


pop hír tánc psy



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása