2013.05.07. 16:16 – -Szűcs Gyula-

ByeAlex az MTI-n keresztül szidta a Lángolót

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Csodálatos sorokat fedeztünk ma fel az MTI szokásos, mozgóképes seregszemlékkel és egyéb szintagmaszörnyekkel turbózott, hiperizgalmas hírfolyamában: ByeAlex a közszolgálati szócsövön keresztül hazugozta le a Lángoló Gitárokat. Íme a kedden 14:54-kor lehozott, irgalmatlanul hosszú hír legizgalmasabb része:
ByeAlex a hétvégén már átesett egy másik tűzkeresztségen, első nagyobb szabású koncertjén, ami a fővárosi Zöld Pardonban volt. Mint mondta, nem érdekli, hogy az egyik zenei portáltól hideget-meleget, lesújtó kritikát kapott fellépése után. "Sok hazugság és rosszindulat volt abban a cikkben. Én elégedett voltam a koncerttel, abból a szempontból mindenképpen, hogy ez volt az első. A közönség nagy számban volt kíváncsi rám, jól érezték magukat, akárcsak mi a színpadon, a koncert után rengeteg aláírást kellett kiosztanom" - fejtette ki ByeAlex, akit az elmúlt hetekben az év hazai felfedezettje kategóriában Fonogram-díjra is jelöltek. 
Bár nem nevezte meg, de a cikk, amiért az énekesnek kikiáltott hipszter ennyire berágott, minden bizonnyal a ByeAlex a színpad ellen című koncertkritika volt. Itt pedig egy kép a buliról (fotó: Vanik Zoltán/Velvet):


blog mti hír hülye byealex



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása