2013.06.06. 17:00 – -Szűcs Gyula-

Profi képregényrajzoló csinálta a Kárpátia legújabb klipjét

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

karpatia.jpgÚgy tűnik, ezen a borongós csütörtöki napon Dunát lehet rekeszteni a Kárpátiáról szóló hírekkel. Rögtön azután, hogy a 444 lebuktatta az EMMI döntéshozóit, akik Palya Bea Kárpátia zenekarának akarták adni az Arany Érdemkeresztet, de végül a színpadon homofób kijelentéseket tevő, revizionista rockbanda frontemberét, Petrás Jánost tüntették ki, felkerült a netre a hazafias rockzenészek legújabb videója, a Busó rege.

A klip dizájnjával persze nincs semmi baj, Halmi Zsolt profi képregényrajzoló, így könnyen kanyarított egy villogó, izgő-mozgó animációval turbózott comicsfolyamot a törökverő mohácsi bujdosók és a busóálarcok legendája köré. Még csak a klip dallamába és szövegébe sem lehet belekötni, hiszen néprajzi ihletésű, kommersz dallamos rockot hallhatunk. A gond ott van, hogy Halmi Zsolt képregényes barátai, az 5Panels csoport rendszeresen hozzányúlnak a busóálarcos témához, így a közvélemény a Kárpátiának rajzolt képregény miatt ezentúl könnyen összemoshatja az egész alkotóközösséget a Jobbik és a Magyar Gárda házizenekarával, ahol ugye a tagok a törökök mellett más keleti népek megverésének is nagyon örülnének.

A képregényes Kárpátia-klip egyébként csak pár órája került ki a netre, de máris óriási vitát generált az amúgy jobbára csak geek linkgyűjtő oldalnak használt Magyar képregényesek, képregénykedvelők Facebook-csoportjában.


videó képregény videoklip kárpátia



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása