2013.06.16. 03:22 – DankóG

Még Kóbort is ellopta Kanye West

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Pénteken óvatosan jeleztük a Lángoló Gitárok Facebookján, hogy Kanye West féltve őrzött, június 18-ára várt Yeezus című nagylemeze kiszivárgott a netre. Ez annyira nem nagy szám, minden albummal megtörténik az ilyesmi a mai világban, most viszont a teljes magyar népesség lélegzetvisszafojtva várta azt a pillanatot, amikor végre stúdió minőségben is hallhatja a New Slaves című, falakon debütált első kislemezt, amin, a netre felpakolt pocsék videók alapján West jó alaposan ellopja a Gyöngyhajú lány című ikonikus Omega-sláger orgonaszólamát. Igen, lopja, mert sem a jó régen megalakult magyar csapat tagjai, sem a kiadó szerint nem kért erre engedélyt a világhírű rapper (és újdonsült apa), aki az előző lemezétől eltérően most nem nyilatkozta azt, hogy ez lesz a világ legjobb albuma, de azért nagyképűsködött bőven, elég csak a lemez címét elolvasni, vagy hogy istennek hívja magát az egyik dalban. Szóval itt van, tessék, alább megmutatjuk a hivatalos bizonyítékot, ami alapján az Omega jól beperelheti az amerikai zenészt, és ezzel újra a világhírnév felé törhet. A New Slavesben ugyanis nem csak Benkő László orgonaszólama hallható, hanem Kóbor János éneke is. Tisztán, jól érthetően, magyarul, és ettől mi annyira meghatódtunk, hogy után Justin Vernon Bon Iver-vezér szabályosan visszarobbant a valóságba.

Amúgy, ha már kiszivárgott, Kanye West kirakta az egész lemezt a Youtube-ra, szóval itt van ez is. Gyors belefülelés alapján tök fasza lett ez a 40 perces, széttorzított, indusztriál rap album az Omegával együtt is, tessék hallgatni! Kritika majd később jön. (A lemezt közben levették, de itt van mondjuk a Deezer lejátszója.)

Ja, és itt a borító (ami egy matricával leragasztott puszta műanyag tok), és ezen ott virít a Gyöngyhajú lányt szerző Presser Gábor és Adamis Anna neve az Omegával együtt, de ez lehet nem annyira vigasztalja majd Benkőéket, bár Kóbor még mindig nem akar perelni, szerinte minden rendben van/lesz.
FRISSÍTÉS: Próbáltuk elérni Presser Gábort, hátha ő adott engedélyt a szám felhasználására, de szóvivőjétől egyelőre csak annyit tudtunk meg, hogy levelezés folyik az ügyben. 


rock hír omega rap kanye west



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása