2013.07.24. 12:50 – Lángoló Gitárok

Statisztákat keres új klipjéhez Péterfy Bori

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

bori.jpgMúlt héten jelent meg Péterfy Bori új dala DjSuperStereo és Stas társaságában. A Hajnal című számhoz egy szöveges videó is készült, azonban rendes klipet is szeretnének a dalhoz, ezért most statisztákat keresnek a forgatáshoz. "Szereplőket keresünk a Hajnal című DJ SuperStereo-szám videoklipjéhez, melyben Bori énekel! Fizetni sajnos nem tudunk, viszont garantáltan nagyon jó buli lesz! Jelentkezz, ha buliztál már valaha hajnalig, bevállalós vagy, és szeretnél egy jót mulatni. Jelentkezni lehetőleg teljes alakos fényképpel és elérhetőséggel a
következő címen: hajnalcasting@gmail.com." - ez áll a felhívásban. Péterfy Bori és a Love Band legközelebb pénteken lép fel a Budapest Parkban, addig is megmutatjuk a Hajnalhoz készült szöveges videót.


pop hír klip péterfy bori



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása