2013.08.01. 17:00 – Lángoló Gitárok

Fehér Balázs egy szamarat vett feleségül – Új klip a Carbonfoolstól

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Néhány hete a Carbonfools azzal a hírrel lepte meg a közönséget, hogy Fehér Balázs énekes a Balaton Soundon tartja lagziját. A hír igaz is volt, már a maga módján. „Elképesztő mennyiségű jókívánságot gyűjtött be Balázs a hír megjelenése után. Sokan gratuláltak a menyegzőhöz, de rengeteg női szív is porba hullott.” – nyilatkozta a csapat. A női rajongók két nappal később azonban fellélegezhettek. A násznép lovaskocsival indult neki felrázni a fesztivál délutáni, pihenős hangulatát, a menyasszony pedig szamárfejet viselt. Szóval mindössze annyi történt, hogy a zenekar a Donkey című dal klipjét vette fel. A videó ötlete a Carbonfools zenei felelősétől, Titusztól származik, és ő is rendezte az egészet. A klipet a Lángoló Gitárokon lehet először megnézni.

A zenekar kisebb pihenőt tartott a stúdiómunkálatok alatt, így most frissen indul neki a nyár további részének. Folyamatosan érkeznek az újabb és újabb dátumok, amiket minden érdeklődő figyelemmel kísérhet az oldalukon. A naptári nyár utolsó napját, azaz augusztus 31-ét a Parkban ünnepli a zenekar, ahová különleges extrákat és rengeteg meglepetést ígérnek.


premier pop hír exkluzív carbonfools



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása