2013.08.02. 13:49 – sajó d.

Seggekkel a pokolba - Flo Rida és Pitbull ennél lejjebb aligha süllyedhet

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

florida.jpgFlorida állam sok szempontból az amerikai könnyűzene szégyenfoltja. Itt kezdte a Backstreet Boys, a Matchbox Twenty vagy éppen a Creed is, a hiphopnak pedig olyan szörnyszülötteket adtak, mint T-Pain, Flo Rida vagy Pitbull. Utóbbi kettőnél talán nehéz szomorúbb jelenséget találni a popzenében, erre a legjobb példa a nemrég megjelent I Can't Believe It klipje. A két rapper az utóbbi években odatúrta magát szinte az összes mainstream pénzcsináló mellé, hogy a zenei közreműködés fogalmát egészen új mélységbe taszítsák, különösen Pitbull, akinek a szókincse pár nagyváros nevének ismételgetéséből, pár spanyol kifejezésből illetve a női fenék különböző szinonimáiból áll. Ezek alapján nem is olyan meglepő, hogy az Infinity Ink Infinity című dalának részleteit (részleteit...konkrétan csak ráreppelnek az eredeti verzióra) feldolgozó számhoz elkészítették minden idők egyik legprimitívebb klipjét.

anigif_enhanced-buzz-3198-1375115060-4.gif

Jó, biztosan van még ennél sokkal lejjebb is, de amíg mondjuk Diplo seggrázós videója még egész jópofa volt, addig Pitbullék konkrétan forgattak egy szoftpornót, valami tök érdektelen zenei aláfestéssel. Sőt, igazából erős a gyanúnk, hogy az egészet Diplo másik projektjének, Major Lazernek a kisfilmjéből lopták. A saját nevét a hátára tetováltató Flo Rida és Pitbulll konkrétan egy rakás remegő, sétáló, pattogó fenék társaságában szövegelnek a nagy büdös semmiről és magasztalják az egekig a női hátsókat. A refrén pedig tényleg annyira rohadt egyszerű, hogy a siófoki Petőfi sétányon térdig tolt gatyában feszítő BP-sapkás előemberek is simán megjegyzik azt, hogy baram bam bam baram. Akit érdekel a világ két legrosszabb rapperének húsbolti partyslágere, az nézze meg a lenti klipet, de mi inkább azt javasoljuk, hogy némítsák el a videót és csak a seggeket nézzék, hiszen azok még mindig emlékezetesebbek, mint bármi, amit ez a két nyomorult valaha csinált.


pop hír klip pitbull flo rida seggekseggekseggekseggekseggek



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása