2013.08.03. 18:35 – sixx

Nem léphet fel a Bloodhound Gang Oroszországban

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Az orosz kulturális minisztérium közleménye szerint a Bloodhound Gang nem léphet fel egy orosz fesztiválon, miután a zenekar bőgőse az orosz zászlóval törölte ki a seggét. Az incidensre egy odesszai bulin került sor, ahol Jared Hasselhoff "Ezt el ne mondjátok Putyinnak!" felkiáltással dugta a gatyájába a zászlót, majd a farkát és a seggét is megtörölgette vele, az ukrán közönség legnagyobb örömére.

Vlagyimir Medinszkij kulturális miniszter az esetről pénteken értesült, hiszen a koncertről készült videófelvételt a rajongók feltöltötték a YouTube-ra. "Beszéltem a krasznodarszki régió hatóságaival, a Bloodhound Gang pakolhat. Ezek az idióták nem lépnek fel Kubanban" - írta a miniszter a Twitteren. Az augusztus 1-7 között megrendezésre kerülő fesztiválon a The Prodigy, a Guano Apes és Scooter is tiszteletét teszi.


videó segg bloodhound gang



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása