2013.08.13. 12:53 – Lángoló Gitárok

Születésnapi koncertek a Budapest Parkban

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

park.jpgCsupa jubileumi bulival kezdi meg az őszt a Budapest Park, ahol négy zenekar is kerek évfordulót ünnepel majd. A P. Mobil negyven éves, bár a sajtótájékoztatón megjelent Schuszter Lóránt elmondása szerint a Gesarol néven töltött időszak és egyéb más okok miatt negyvennégy, de negyvenhét éves is lehet a zenekar. A három és fél órás koncerten több vendég is lesz illetve elmondta, hogy októberben új CD várható tőlük és egy kétlemezes koncert DVD.

A harmadik ikszet taposó Pál utcai fiúk is maratoni koncertre készül, ahol Leskovics Gábor elmondása szerint az eredeti felállás is megjelenik majd, hogy együtt játsszák el a régebbi számaikat illetve négytagú fúvósszekció is lesz. Leskovics elmondása szerint jó ideje dolgoznak új számokon, 10-15 már kész is van, de nem ígéri biztosra az idei megjelenést. A tízéves Kowalsky meg a Vega ugyan nem jelent meg, de kiderült, hogy novemberben DVD-vel jelentkeznek, aminek felvételeit majd a Budapest Parkban készítik. Az együttes frontembere ráadásul könyvet is ír az elmúlt egy évtizedükről, de az nem derül ki, hogy a parkos koncerten milyen vendégek lesznek majd. A sort végül a Compact Disco nevében Walkó Csaba zárta, akik a Sziget után először mutatnak be új számokat a készülő albumukról Budapesten. Az öt éve alakult formáció eddigi pályáját fantasztikus álomkarrierként jellemezte és elmondta, hogy külön magyar része is lesz a fellépésüknek, ahol eljátsszanak egy-egy dalt a Kispál és a Borztól, Ákostól és az LGT-től.

A tájékoztatót megnyitó Gerendai Károly az elején elmondta, hogy a Budapest Park egyre ismertebb a külföldi ügynökségek körében és rövid idő alatt meghatározó hellyé vált a fővárosban illetve az idei szezon meggyőző a látogatottság tekintetében. A helyszín működési engedélye ősszel lejár, de már elkezdték a meghosszabbítási kérelem intézését, amivel sok gond nem lehet, ugyanis Gerendai szerint harmonikus a Park kapcsolata az önkormányzatokkal és a környékbeli lakókkal.


hír puf kowalsky meg a vega p mobil compact disco budapest park



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása