2013.09.29. 12:00 – Sajó Dávid

Ez itt a paradicsom - klipmegosztás

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

revue.jpgFolytatjuk a klipes lemaradásunk pótlását, de végre sikerült utolérni magunkat a meglepően termékeny szeptemberben. Mutatunk klipet a Beck-testvérektől, a Till We Droptól, hajótöröttimitációt a Plutótól és művészbulit a Revue illetve a Polar Dearnek köszönhetően. Persze lesz szó az új Morningdeer-, és Mayberian Sanskülotts-videóról, akit pedig érdekel mit hoztak össze a Moog és a Hammer of Gods tagjai, azok nézzék meg a Gustave Tiger klipjét. Az eheti szórás győztese azonban nem ők, hanem S O N Y A.

Bezzegakurvabeckek - Várjál még

Ahogy a névből sejteni lehet, Beck Zoli és Beck Szasza a 30Y-ból új formációt alapított, és nemsokára rendes nagylemezzel is debütálnak. A Várjál még című dalhoz forgattak egy viszonylag egyszerű feel godd videót, főszerepben egy Elvis-bábúval, sárga kocsival és jó vastag Instagram-filterrel. A Beck-testvérek azonban annyira élvezik a nyári autókázást, hogy még saját magukat sem veszik fel, hiába stoppolnak meztelenül az út szélén.

Gustave Tiger - Eutropius

A Hammer of Gods és a Moog tagjaiból alakult Gustave Tiger zenéjét a Eutropius című szám alapján lehet templomi noise rocknak kéne hívni, ha csak az éneket vesszük figyelembe. A klip már ennyire nem izgalmas: VHS-minőségű felvétel arról, hogy a zenekar egy fiatalt lányt rakott be énekesnek, ők pedig szépen eljátsszák a számok, mintha csak egy középiskolai tehetségkutatón lennének.

Pluto - Mese a csillagokról

A márciusban megjelent nagylemezéhez forgatott klipet a Plutó a Fresh Fabrikos Kovács Leventével és Oláh Szabolccsal. A videó kicsit olyan, mint egy kis magyar hajótörött kalózfilm, a maga minimalista bájával és a semmiképp sem trópusi környezetével.

Mayberian Sanskülotts - Akarat

Kicsit olyan a Mayberian Sanskülotts klipje, mintha egy eredetileg tengeri hajókázáshoz szánt dalt megpróbáltak volna tengeri hajókázás nélkül illusztrálni. A videót nyitó hullámzáshanghoz párosuló lobogó kék textil is ezt az érzést adja illetve a sarokban fürdőnadrágban (lehet inkább boxerben?) gitározó figura is erre emlékeztet.

Morningdeer - Radiant

A második Morningdeer-lemezen szereplő Radiant című számhoz forgatott táncos videó Ká Zoltán, amiben az énekes-dalszerző is feltűnik pár pillanatra. A Kelenföldi Erőmű fő kazánházában egy fiatal nőt és férfit láthatunk táncolni. A különleges koreográfiát szuperközeliekkel és a különleges helyszín adottságait kiemelő vágóképekkel dobták fel.

S O N Y A - Kitchenfloor

Elkészítette első klipjét Korbucz Sonya zenekara, amiben az énekesnőt láthatjuk, ahogy egy műanyagzsákot húz maga után. Közben gyönyörű pillanatképekkel van tele a videó, kezdve a gyerekekkel a cukrászdában vagy a múzeumi, templomi illetve uszodai részek. Az operatőri és vágói munka előtt le a kalappal, iszonyat profi lett a végeredmény, persze ehhez kellett egy remek dal is.

Revue feat. Polar Dear - You Can Handle It

A Radio Panicból ismert Sívó Dániel Revue nevű egyszemélyes projektje a Polar Dearrel kiegészülve készítette el a You Can Handle It című dalt, amihez Koblicska Örs rendezett klipet. Az egész kicsit olyan, mintha valami gazdag képzőművész házibulit tartana egy Dunára néző drága lakásban: Sívót láthatjuk alkotás közben, majd foglalkozik a vendégekkel is, pontosabban koktélparadicsomot ad a kezükbe, ki tudja miért.

Till We Drop - Dedication

A Skyward című EP-jével jelentkező Till We Drop turnézott egyet nem is olyan régen Európában. Ezt örökíti meg a Dedication klipje, ami nem sima koncertvideó, hanem a backstage-ből, utazásokból, meg az ilyenkor szokásos dolgokból láthatunk sok képet.


klip pluto revue klipmegosztás sonya morningdeer mayberian sanskülotts polar dear gustave tiger bezzegakurvabeckek



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása