2013.10.16. 14:00 – Lángoló Gitárok

Paul McCartney megvédi Miley Cyrust

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

paul.jpgBiztosan mindenki tudja, hogy az átkozott MTV VMA óta Miley Cyruson pörög az egész internet, zenészek pedig egymásra licitálva írják a nyílt leveleiket a fiatal énekesnőnek, hol nyelvtani hibákra felhívva a figyelmet, hol csak szimplán jót akarnak neki. A nonstop idegbetegként viselkedő Miley Cyrust most azonban védelmébe vette Paul McCartney, aki szerint az ominózus produkciója Robin Thicke társaságában egyáltalán nem volt annyira durva, mint amekkora balhét csináltak belőle. Szerinte ennél láthattunk már sokkal rosszabbat is és direkt megnézette a videót a tízéves kislányával is, és maximum egy picit tartja sokkolónak az előadást, de semmiképpen sem durvának. Reméljük azért közös dalt azért nem akar csinálni vele.

Eközben Sinead O'Connor megírta az ötödik nyílt levelét az énekesnőnek, amiben bocsánatkérést követel, amiért Cyrus az egy évvel ezelőtti idegösszeroppanásán élcelődik. Konkrétan azokat a tweeteket kezdte el újra kirakni, amiket O'Connor posztolt súlyos depressziója idején és ezeken remekül szórakozott. Pedig O'Connor első nyílt levele arról szólt, hogy a fiatal énekesnő figyeljen oda nagyon és ne árusítsa ki magát így a zeneiparnak. Szóval alapvetően egy abszolút jóindulatú írásról volt szó, amire a pár év múlva minden bizonnyal crackfüggő elmebetegként végző Miley Cyrus konkrét lejáratással reagált.

Amúgy ezzel a fellépéssel kezdődött minden:


hír paul mccartney miley cyrus



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása