2013.10.25. 14:43 – Szponzorált Tartalom

Klubszemle 7. - Zúzda Rock Kert

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Rezangyal_Klubszemle_Small_2.jpg

Klubszemle rovatunkban minden pénteken egy olyan szórakozóhelyet mutatunk be nektek, ahová nem csak hétvégi bulizás miatt érdemes lemenni.  A sorozatban megismerhetitek az adott hely történetét, fő profilját, zenei kínálatát, valamint néhány mostanában aktuális programot is ajánlunk nektek. Ezen a héten a Zúzda Rock Kert mutatkozik be, kérdéseinkre Szappanos Zoltán sajtóreferens válaszolt.

IMG_5161.JPG

A klub rövid története

A 2012 tavaszán nyílt Zúzda Rock Kert a rockzene körül több éve/évtizede aktívan tevékenykedő személyek összefogásának eredménye, rég várt hiánypótló a főváros életében, hol kortól és nemtől függetlenül bárki jól érezheti magát. Nem szimplán koncerthelyszín, hanem folyamatos programot és kikapcsolódást biztosító szórakozóhely, ahova akár napközben is betérhetsz! A zenére megmozdulókat tánctér, a friss levegőt preferálókat tágas kerthelyiség, a nyugodt beszélgetésre vágyókat katakombákra hasonlító alagsor várja! Mindehhez elegendő pult társul, barátságos árfekvéssel, rendszeres és alkalmi akciókkal. A rendszeres programok közt szerepel szerdánként a Shady vezette rock/metal karaoke, csütörtökönként pedig kevésbé ismert zenekarok lépnek színpadra az Underground Csütörtök keretében. Péntek és szombat esténként tematikus műsorra vagy egy-egy nagyobb banda fellépésére illetve több fesztivál jellegű eseményre kerül sor, visszafogott, megfizethető áron. A koncertek után lemezről pörög a tovább bulizni vágyók számára a zene, így akár hajnalig is kitarthat a jó hangulat!

Már a nyitást követő első évben megszámlálhatatlan underground és feltörekvő banda, több ismert zenekar, közkedvelt zenész, alkalmanként külföldi csapat lépett fel az újbudai klubban, s ez első tehetségkutató verseny is nagy népszerűségnek örvendett. A tapasztalatokra és igényekre figyelve folyamatosan fejlődő hely célja egy barátságos, kellemes, igényes, lazulós környezet kialakítása, ahova jó érzéssel térnek vissza a vendégek.

IMG_1672.JPG

Mi a hely fő profilja?   

Ami a zenét illeti, találkozhatsz ismert - és kevésbé ismert - hazai előadókkal, zenekarokkal (kezdő csapatoktól az underground szféra ismert arcain át (köztük egyre több rendszerint visszatérő banda) az ismertebb/nagyobb nevekig végtelen a sor, utóbbiak közül pl.  járt már nálunk az Akela, Rubicon, Sex Action, Drugzone, Dharma, Yellow Spots, Blues Company), akiknek előadását profi hangtechnika biztosítja. Jó néhány tematikus est is szerepel a programlistán, így kedvezve időnként adott irány kedvelőinel- legyen az blues,metal, rock, vagy épp a tribute bandák estéje.

Mi az, amiért érdemes még elmenni hozzátok?

Nem csak koncertekre, hanem hétköznap is nyitva, terasszal, napközbeni extra akciókkal-ha valahova beülnél barátaiddal. Szerdánként ingyenes karaoke estekkel. Valamint Magyarország egyetlen, gótikus hastánc/metal bellydance stílusra specializálódott hastánciskolája október 17-től két tanfolyamot is indít Budapest közkedvelt rockklubjaiban, melyek közül z egyik a Zúzda Rock Kert (továbbiak: SOTE Klub, Cinema Rock Cafe).  Gothic tribal fusion technika és koreográfia csipetnyi industriállal fűszerezve. Egyszerű de látványos tánckoreográfia a Nox Arcana (Zombie Influx 18 ) Ravenous című számára, gothic classic technika és koreográfia borospohárba tett mécsesekkel. Lassú, lírai, igazi "temetőromantikus" gótikus hastánc-koreográfia a legnagyobb magyar goth metal banda, a Nevergreen Frozen című feldolgozására. 

IMG_5168.JPG

Néhány aktuális program, amit ajánlanál az olvasóknak?

Az angolszász mindenszentek alkalmából különleges zenei felhozatallal készülünk október 31-re, főszerepben a szupergroup jelzőt kiérdemlő Szubjektív Panasz, valamint a francia berkekben is népszerű, industrial/electro elemeket is alkalmazó Dharma. November 1-én ingyenes Metal Halloween várja a vendégeket 5 fellépővel, élen a soproni Blizard. November 16-án kerül megrendezésre a III. Rockplace Tehetségkutató, valamint e napon tartja születésnapi koncertjét az Invader. Mikulásra pedig a Long Road készül  lemezbemutatóval, az Ideas pedig első alkalommal ad koncertet a klubban!

Klubszemle_Adatlap_07_Zuzda-1.jpg

(x) A Klubszemle rovat együttműködő partnere a Rézangyal - Jellem a palackban!


ajánló program szponzoráció rézangyal klubszemle zúzda rock kert



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása