2013.11.05. 14:51 – Dankó Gábor

Összeáll a Kispál és a Borz

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

kispal_es_a_borz1994.jpgÉvente egy koncertre összeáll a Kispál és a Borz. Mindezt egy pécsi sajtótájékoztatón jelentették be kedd kora délután. A 2014-es Fishing On Orfű nulladik napján csinálják meg hivatalosan először a nagy összeborulást Kispál és a Borz Original néven, amikor a zenekar korai, Bräutigam Gábor dobos 1995-ös kiszállásig tartó időszakára koncentrálnak majd Lovasi Andrásék, a következő években (2015-ben és 2016-ban) pedig kronológikusan haladnak majd előre a későbbi felállásokkal. Természetesen bejátszó bulik is lesznek, de csak a környező országokban, valószínűleg Felvidéken. Lovasi a sajtótájékoztatón elmondta, hogy a Fishing On Orfű fesztivál, aminek ő az egyik szervezője, nem áll jól támogatók tekintetében, így direkt jó lesz, hogy valami olyat tudnak majd felmutatni, amit más fesztivál nem. A zenekar frontembere ezen kívül kihívásnak is tekinti a dolgot, amihez Kispál András gitáros is csatlakozik, aki még azt is hozzátette, hogy új dalok sem kizártak. A koncerteket amúgy rögzítik is, de fizikai kiadvány nem várható belőle, minden bizonnyal csak a Youtube-ra lesz feltöltve az anyag. Arról, hogy 2016 után mi lesz, még nem tudtak mit mondani, minden attól függ, hogy a következő három évben hogyan érzik magukat ismét együtt.

Minden piszkálódás nélkül mi csak egy régi, még a 2010-es New Noise magazinban megjelent, az akkori feloszlást körül járó interjúnkból idéznénk Lovasi Andrást az összeállásról:

Nincsenek antagonasztikus ellentétek, amik miatt ne lehetne, és ha nagyon, nagyon nagy egzisztenciális bajban lennénk, akkor biztos van az a pénz, ami miatt szembeszarjuk magunkat, de akkor annak a turnénak nyilván az lesz a címe, mint a Sex Pistolsnál: Csak a pénz.

Bocs, ez most magas labda volt.


pop rock hír kispál és a borz



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása