2013.11.08. 16:01 – Szponzorált Tartalom

Klubszemle 8. - Columbus Hajó

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Klubszemle rovatunkban minden pénteken egy olyan szórakozóhelyet mutatunk be nektek, ahová nem csak hétvégi bulizás miatt érdemes lemenni.  A sorozatban megismerhetitek az adott hely történetét, fő profilját, zenei kínálatát, valamint néhány mostanában aktuális programot is ajánlunk nektek. Mai fejezünkben a Columbus Hajó kerül sorra, a helyszínt Szűcs Zsuzsanna értékesítési menedzser mutatta be számunkra.

Hajó sötétedésben.jpg

A klub rövid története

A korábban Columbus Jazz Clubként ismert helyszín 2005 januárjában jött létre, s 2011-től már nem csupán a jazz szerelmesei számára nyújt szórakozási lehetőséget.

Mi a hely fő profilja?   

A megújult Columbus Club számos stílus képviselőinek ad otthont, többek között pop, blues énekesek és zenekarok koncertjeit élvezhetjük, ugyanakkor a jazz-es vonulat fő irányzatként megmaradt. Vendégeinknek a kellemes vacsora mellé valódi koncertélményt ígérhetünk.

Club1.jpg

Mi az, amiért érdemes még elmenni hozzátok?

A koncerteken túl számos más színes program közül lehet választani, úgy mint Stand Up Comedy, felolvasóestek, előadások.  Ír jellegű Pubunk ideális sörözésekhez, baráti beszélgetésekhez, ünneplésekhez. Különböző nagyságú, rugalmasan alakítható termeinknek köszönhetően a  Columbus Hajó esküvők, céges partyk és egyéb rendezvények lebonyolításához optimális.

Pub.jpg

Néhány aktuális program, amit ajánlanál az olvasóknak?

Aki szereti a latinos gitárzenét, annak november 8.-án pénteken ajánljuk az El Capo latin gitár duót, vagy könnyedebb jazz kedvelőinek ajánlhatjuk a november 21.-ei Mrs. Columbo koncertjét, amelyben három lány, Galambos Dorina, Sárközy Fanni és Hudák Zsófi működnek közre, a hatvanas évek ismert slágereinek jazzes feldolgozásaival. A rákövetkező napon pedig a kortárs gospel kedvelőit várja Szabó Balázs és zenekara, akik új lemezüket mutatják be nálunk. Programjainkról részletes információt találhattok itt: http://www.columbuspub.hu/club/program/

Klubszemle_Adatlap_08_Columbus-1.jpg

(x) A Klubszemle rovat együttműködő partnere a Rézangyal - Jellem a palackban!


ajánló program szponzoráció rézangyal klubszemle columbus hajó



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása