2013.11.15. 12:20 – [MTI] Lángoló Gitárok

Koncerttel és válogatáslemezzel búcsúzik az Erik Sumo Band

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

erik_sumo_band.jpgCsaknem két év kihagyás után egyetlen alkalommal, december 29-én az A38 hajón ismét fellép az Erik Sumo Bandakik most egy válogatásalbumot is készítettek. "Nevezhetjük akár búcsú- vagy nosztalgiakoncertnek is, mindenki azt lát bele, amit akar. Szeretnék lezárni egy korszakot, az Erik SumoBand mint zenei műhely megszűnt, akkor is, ha néhány év múlva esetleg megint adunk koncertet. Ezt a mostani fellépést is nehéz volt
összehozni, a két énekes, Harcsa Veronika és Kiss Erzsi folyamatosan külföldön tartózkodik" - mondta Tövisházi Ambrus. 

A már telt házas december 29-i koncerten az Erik Sumo Band régi és újabb tagsága szinte teljes létszámban jelen lesz, az estről filmfelvétel készül. A zenekar történetében először és talán utoljára fordul elő, hogy négyen fognak énekelni, hiszen Tövisházi, Harcsa Veronika és Kiss Erzsi mellett az utolsó időszakban a csapathoz csatlakozott, egyébként gitározó Császári Gergő is ott lesz az A38-on, viszont a 2005-ös lemezen közeműködő Fábián Juli nem. 

Az Erik Sumo Band búcsújára egy best of válogatásanyag készült, kétféle változatban: a The Life and Adventures of Erik Sumo Band egyrészt november 18-tól a Bandcampről tölthető le, másrészt a legelvakultabb rajongók számozott audiókazettán is beszerezhetnek egy némileg eltérő tartalmú verziót. Mindkét formátumon lesz néhány dal eddig nem hallott változatban.


hír a38 erik sumo band



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása