2013.11.15. 14:08 – [MTI] Lángoló Gitárok

Meggyalázta az argentin zászlót, akár börtönbe is kerülhet érte Justin Bieber

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

justin-bieber-650-430_1.jpgAlaposan magára haragította az argentin közönséget Justin Bieber azzal, hogy lerugdosta és mikrofonállvánnyal lekotorta a hozzá a színpadra feldobott két nemzeti zászlót. Bár a kanadai énekes többször bocsánatot kért a hibájáért Twitteren, akár bíróság elé is kerülhet a zászlógyalázásért. Egy helyi jogász már be is perelte a nemzeti szimbólum meggyalázása miatt. Ez a tett bűncselekménynek számít Argentínában, és négyévi börtönbüntetést vonhat maga után.

Augusztusban a Bloodhound Gang kavart komoly balhét, amikor az orosz zászlóval bohóckodtak, de a Red Hot Chili Peppers dobosának elég volt csak egy Flamengo-mez, hogy fél Brazíliát magára haragítsa. Biebert ráadásul egy másik ügyben is beperelte egy Buenos Aires-i ügyvéd, aki egy paparazzit képvisel. A kereset szerint az énekes testőreivel verette meg a lesifotóst az argentin főváros egyik éjszakai klubja előtt, ahol Bieber a sleppjével mulatozott szombaton. A tinédzser sztár vasárnapi közönségét is felhergelte, mikor alig egy óra után távozott a színpadról és a beígért nyilvános fotózáson sem jelent meg, pedig a közös fotókért több száz dollárt fizettek a rajongók. Ezt a malőrt később menedzsere azzal magyarázta, hogy a sztár még gyenge volt a korábbi ételmérgezése miatt, és a koncerten különben is orvosai tanácsa ellenére lépett fel.

A helyi fogyasztóvédők ugyanakkor arra ösztönözik a hoppon maradt rajongókat, hogy szerződésszegésre és megtévesztésre hivatkozva követeljék vissza a borsos, akár 320 dolláros (70 ezer forintos) jegyek árát. Az ominózus zászlós eset felvétele:


pop hír argentína justin bieber



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása